Har ni aldrig ätit churros? Men kom igen. Fett och socker i en himmelsk kombination.
Gör så här genast:
Smält 125 g smör + 2,5 dl vatten, koka. Sen i med en skvätt salt, socker och vaniljsocker. Ta av från plattan. Ta i 2 dl mjöl och blanda ihop tills det släpper ifrån kastrullens kanter. Sist knäcker du i ett ägg (eller fler, olika bud här men vi kör med ett). Häll i spritspåse.
Värm frityrolja till 180 grader och spritsa i små korvar, några åt gången. Vänd i mycket strösocker.
Ät ät ät.
God fredag!
Mums vad gott! Är dock lite rädd för att handskas med het olja. Har ätit liknade goda med massor av socker på. Underbara! :)
SvaraRaderaHärlig helg önskas dig! / Ann-Louise
Mums! Jag får nöja mig med äppelkakor denna helg, bakar för fullt inför höstmarknaden imorgon!
SvaraRaderaTrevlig helg!
Kram Emma
Nästa vecka - då ska jag testa!
SvaraRaderaMums!!!
SvaraRaderaPåminner om mammas flottringar (vilket hemskt namn, ser jag nu) men GODA var dom!!
Ha en fin fredag!!
// lisamaja (Kärt och blandat)
Aldrig testat, men ska definitivt prova nu!
SvaraRaderaJaha nu blev man ju supersugen igen då ;-)
SvaraRaderaKlart du får norpa bilder!
Här ska det strax tillverkas cirka 150 kanelbullar och så ska hemmet fyllas med 25+ vänner som ska få smaka på nybakt och iskall mjölk!
SvaraRaderaKnåda lera sa du? Det kan jag! Keramikkurs anno 2005 finns i bagaget!
Smörgåstårta? Jag svänger ihop en på 30 minuter! (Jag besitter även ett hemligt, supersmarrigt recept)
Chefsgubbar som öööö:ar? Dom fixar jag med min charm!
När börjar jag sa du?
Hej hej! De ser mycket smarriga ut...kram och tack för kommentaren!
SvaraRaderaFarmor gjorde pitepojkar och piteflickor som jag tror är samma sak :) Pojkarna såg ut som tjocka E'n och flickorna var ringar.
SvaraRadera