onsdag 30 maj 2012

Hallon

och turkisk yoghurt till frukost måste väl ändå vara det bästa, himmel vad gott. Skålen gjorde jag till boken - den är målad med engobe och mönstret är ristat, engobe är verkligen kul att jobba med (varför gör jag aldrig det?) Här finns fler bilder. God onsdag!


5 kommentarer:

  1. Mums vad gott! Men jag tror att nästan vad som helst skulle bli gott i en sådan vacker skål :) Himmel vad du är duktig på att skapa.

    Kram Ann-Louise

    SvaraRadera
  2. Ja, det är så lyxigt att det nästan funkar som efterrätt! :)

    SvaraRadera
  3. Så gott och du gör så himla fina saker!

    SvaraRadera
  4. Ja vilken lyxfrukost, nästan som glass! :-)

    SvaraRadera
  5. Turkisk yoghurt med hallon får jag testa. Borde även testa engobe... Väldigt fint. Så mycket jag har att göra:-)

    SvaraRadera