tisdag 29 maj 2012

Burr

säger jag. Kallt kallt om golven denna morgon. Nu sticker jag ut i verkstan och jobbar. Kanske finns det några smulor kvar från fikat igår om jag har tur (allt från bullvivan).
Till höger har jag lagt till mina öppettider för butiken i sommar. Trodde att jag skulle ha öppet på lördag - men det är alltså NÄSTA lördag den 9 juni och 8 lördagar efter det som det går att fika goooda bullar i trädgården.
Lisbeth och Eija på besök

8 kommentarer:

 1. Här var det också väldigt kallt i morse. Ha en bra dag i verkstan.

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Vad härligt det låter!

  Ha en fin dag i verkstan.

  Kram/Hanna

  SvaraRadera
 3. Här på ön har också sommarvärmen försvunnit och det blåser kallt idag...
  Ha en skön dag i verkstaden och hoppas någon av de där snygga blå kakorna finns kvar till fikat :)
  Kram Monica

  SvaraRadera
 4. Härlig färg på fikat var det också! Ha en fin kväll :)

  SvaraRadera
 5. Åh vad det hade varit härligt att komma och fika hos Dig en lördag nu under sommaren...synd bara att då jobbar jag också för fullt !!! Men drömma kan man ju alltid...:)

  SvaraRadera
 6. Götapetter vad smarrigt det ser ut. Och finfina bilder!
  Glad onsdag på dej

  SvaraRadera
 7. Tack tack tack och åter tack för gofikat och ditt spralliga bemötande! Vi blev superinspirerade! I morse hann jag dricka mitt kaffe ur den urtjusiga koppen och guuuuuud vad ovanligt gött det smakade!
  Ha det finfint i ditt drejeri!
  Eija

  SvaraRadera
 8. Hej Frida! Tack snälla för att du tog emot oss häromdagen i din fina atelje/butik! Såå himla trevligt! Precis som Eija säger så blev vi superinspirerade..särskilt jag som blev så glatt överraskad över att du gillade samma drejskiva som mig och typ av ugn!:) Det var verkligen trevligt att få en surrstund med dig du pigga, glada tjej! Tack för alla tips och råd! Inlägg kommer längre fram från besöket hos dig! Mååånga inlägg blir det från vår resa! Diggar din mugg!:) jag har nog fotat den brickan med gofika jag med men tror inte bilderna blev så snygga som dina! Ha det gott! Kram

  SvaraRadera

01 09 10