onsdag 4 juli 2012

Goda


Alltså bullar. Man äter en smörig, sockrig rackare och livet känns med ens lättare. Eller tyngre. Det beror på hur man ser det. 

Jag tycker att jag lyckas rätt fint med mina. Men har hört av min svåger att det finns en brasiliansk brutta i Bryssel som gör de godaste.. Jojo säger jag.


Idag dyker två av mina barndomsvänner upp här på vischan. Dom gillar mina bullar. Båda är gravida. Festligt att de kunde ordna det på det viset tycker jag. Snart kan de rulla vagnar och söla med lattes i den stora staden dagarna i ända medan jag sliter här på landet. 


Igår hade jag för övrigt en ganska dålig dag. Började med att snubbla på en rot under joggingrundan. Fick lägga mig raklång i spåret och djupandas medan vristen växte till dubbel storlek.
Tog sen med ungarna till badet, för att de tjatar jämt om att få bada. Väl där med kladdiga plättar och SPRING INTE PÅ BRYGGAN-skrik vill den ena åka hem. 
h e r r e gud. 
Sommarlov. Dom kanske vänjer sig?
Senare, när jag haltade runt på Ikea, tappade jag ena linsen på golvet. Bara att stoppa tillbaka och blinka grus hela vägen hem. Då kom jag att tänka på det här ordspråket:


Livet är en fest och du är bjuden!


Kul fest.

14 kommentarer:

 1. Men fy vilken skit dag. Man får vara glad att inte alla dagar är så. Hoppas det blir en kanon dag idag!

  SvaraRadera
 2. Japp, livet på en pinne :-) Eller på en rot då...
  Men denna dagen kan ju bli bättre, ta en lättviktsbulle och tänk att dina vaknätter är över... Att dricka latte hela dagarna när man rullar barnvagn i bredd (!?) är inte alls så trevligt;-)
  Ha en sommarlovsfin dag!

  SvaraRadera
 3. Kul skrivet om en skitdag. Känner igen mig. Befriande att läsa ett sånt inlägg och veta att andra också har skitdagar. Hoppas du får en bättre dag idag. /Milli

  SvaraRadera
 4. Låter riktigt härligt ;-) Ha en fin dag med dina vänner och bullar! Jag bakade själv igår så jag har att mumsa på! :-) Kram Elina

  SvaraRadera
 5. Hoppas denna dagen blir bättre! Och med dina goda bullar måste dagen bli bra!!!
  Kram helena

  SvaraRadera
 6. Frida, -du har ett helt makalöst härligt sätt att uttrycka dig på!! :) Kram Lotta i Malmö

  SvaraRadera
 7. Haha, japp, så är det, livet är en fest!
  Ha en fortsatt fin dag!

  SvaraRadera
 8. Hej! Nej vet du vad, du gör faktiskt de godaste bullarna så där med basta.. :) Attans för alla rötter i skogen men lyckas man undgå de så kan det vara riktigt trevligt att springa på en skogsväg eller stig... Och du, fatet kom fram helt till Trollhättan..det artar sig! :) Kram Sofia T.

  SvaraRadera
 9. Smarrigt med bullar! Det var extremt länge sen jag bakade bullar, men med tankte på det svajjiga vädret denna sommar så bjuds det nog baktillfälle snart. :-)

  Ser också att det var alldeles för länge sen jag var här inne och kikade. Jag har ju missat hur mycket fint som helst! Kommer snart tillbaka!

  SvaraRadera
 10. Åh...nu ser jag att det är dags för Närkebesök, ser otroligt goda ut!
  Njut av dagen!

  SvaraRadera
 11. Usch stackare, såna dagar är inte roliga!! Hoppas den här blir bättre:)

  SvaraRadera
 12. Ha ha, tur att det kommer nya dagar...

  SvaraRadera
 13. Så härligt du skriver. Vackra bilder i din blogg och såååå fin keramik.

  SvaraRadera

01 09 10