fredag 19 juli 2013

Hemma!


Nu är vi tillbaka i Rönne! Så härligt att komma hem till trädgården och se hur mycket allt har växt. Vinbären är mogna och rosenbuskarna blommar. Tyvärr har vi haft nattligt besök vid Kapellet och fått en del förstört utanför, så trist! Nu får det inhandlas larm och det känns så tråkigt - här som det alltid varit så lugnt och idylliskt..
Hur som helst - ur packningen från våra helt fantastiska Gotlandsveckor packas det mest upp smutstvätt men även några godingar - 


4 nya (gamla) Carrara-fat från KuriÅsa i Hemse, snygga kaffekoppar till vår hundsamling från Etelhems krukmakeri, en picknickkorg och en vas (loppis någonstans..), perfekt trasmatta i grönt som Barbro vävt ochsiffror till vårt hus i gjutjärn från Beck och Rep. De färgglada kopparna från Ladan kommer att användas flitigt!


Idag ska jag fixa lite inför helgen, baka kakor till kafeét och njuta av det fina vädret!

Lördag och söndag är Kapellet öppet och alla är välkomna 10 - 18!
5 kommentarer:

 1. Hej, va kul, det låter som ni rört er i våra "kvarter". Visst finns det riktiga pärlor i Hemse med omnejd? Du har en jätteinspirerande blogg förresten! //Anki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen! Min pappa bor i Hemse så det är därför vi har lite koll däromkring, så fint överallt!

   Radera
 2. Men vad f-n...! Så trist med skadegörelsen. Idioter!
  Hoppas i alla fall att det får ett slut nu och ni får det lugnt resten av sommaren. Eller i alla fall lugnt på nätterna, på dagarna hoppas jag att det springer massa gäster och besökare hos er. :)
  Sköt om dig! //Petra

  SvaraRadera
 3. Vackert, vackert på dina bilder! Men rackarns trist med folk som inte kan skilja på ditt och mitt.

  SvaraRadera
 4. Så fint her inne hos deg! superlekkert. Nyt! God sommer!

  SvaraRadera

01 09 10