lördag 31 augusti 2013

Passa på!
Sista helgen som kapellets kafé håller öppet! (sen stänger vi för säsongen) 
Lördag och söndag 10-18
Välkomna!

7 kommentarer:

 1. Önskar så att ni fanns i Småland:)

  SvaraRadera
 2. Hade varit o fikat hos er varje helg om jag inte bodde så nedrans långt borta....får planera in till våren��får ta Linköpingskompis o sen upp o fika hos er innan vi kör hem! Bor själv i Åkarp utanför Malmö....till påsk har ni kanske öppet igen? Då kommer vi o klämmer på din uunderbara keramik Frida!!!! Har följt renoveringen av kapellet och vill se i verkligheten������superduperfint!!!ha en kanonans sistaöppethelg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack! Nä tyvärr inte öppet till påsk - första helgen i maj blir det nog! Och den andra advent - ni är så välkomna!

   Radera
 3. Hejsan!
  Jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på. När du har målar med guldfärg, hur rengör du penslarna?

  MVH Lisa i Jämtland

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar använda billiga penslar som jag sen slänger - men annars borde det gå utmärkt att rengöra dem med terpentin eller liknande. Vatten går inte! Lycka till!

   Radera
 4. Ni och era fabulösa bakverk är fantastiska. Vi skriver upp andra advent i almanackan och hoppas att vi inte har snöat inne. Det kan också hända att jag druckit för mycket kaffe i mina fina fabmuggar och är så speedad så jag inte hittar ytterdörren.
  Förresten var det Wanges Gårdsmuseum i Burs som jag jagade runt efter. Har ej varit där men min vän säger att det är en lagom kul upplevelse.
  Ha en riktigt fin höst önskar Elinor, Totte och Ellika

  SvaraRadera

01 09 10