torsdag 17 oktober 2013

Två veckor

utan ett endaste litet inlägg här på bloggen. Jag vet inte vad som hände. Vi jobbar på som vanligt här. Med tidningsjobb, fix med verkstan, planering av kapellköket och lite annat smått och gott. Hösten har ju varit så fantastiskt fin! Varje dag tar jag en promenad eller ridtur - oftast går jag ner till vår fina badsjö Multen (inte så bra namn), så här kan det se ut:

Först går jag förbi Rönne bro.
Förbi affären och ner till Smebacken, Rönneshyttas stolthet! Här går också hästen jag rider på - Gurkan. Hejhej, klappklapp.
Längst Multen kan man promenera på små stigar nära vattnet. På väg tillbaka svänger jag förbi kapellet. Har man tur är grannen ute och kör häst och vagn, då liftar jag en bit.


Pastorsbostaden har fortfarande ful presenning på taket.. Nästa sommar hoppas vi på nya pannor! Ja vilken höst alltså. Brukar det vara så här fint? Nu hör jag det viskas om snö, lägg av med det! 8 kommentarer:

 1. Så vackra bilder du bjuder på! Jag undrar också det, har tidigare höstar varit så här vackra? I så fall tror jag att jag har missat det. Känns lite vemodigt att lämna denna fina höst bakom sig detta år. Idag kom första snön hos oss.
  Ha en fin dag!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Jisses vad vackert! Så där bodde jag med för några år sedan, alldeles intill en sjö med fina promenadstigar, det var som mindfulness hela dygnet. Balsam för själen. Känner längtan ut på landet igen när jag ser dina vackra bilder.

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att se ett inlägg igen himla saknat speciellt nu när min smartphone är trasig och jag inte kan följa dig på insta:( himla fina bilder åh vad jag saknar att bo på landet när jag ser dem:)
  Kramar / Elin

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder, verkligen vackert! Och jag ska inte klaga, jag kan också promenera längs sjön här. Visst har det varit en underbar höst! Så livet måste få komma före bloggandet, så är det bara. Ibland tar man sig tid till det och ibland infinner sig extra lust, ibland hinner man bara inte.

  Ha en härlig helg!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 5. Beautiful Autumn photos!
  Greetings, RW & SK

  SvaraRadera
 6. Ja, hösten måste ha varit ovanligt fin, det har jag också tänkt på! Underbart att kunna promenera längs vatten. När jag pluggade i Leksand, för en sisådär 100 år sedan, brukade jag ofta promenera utefter Siljans stränder.

  SvaraRadera
 7. "Are you looking for Leolist Kelowna? We have the best alternative of Leolist Kelowna here on https://kelowna.xgirl.ca/
  Visit kelowna.xgirl.ca/ today and find the best results related to Leolist Kelowna."

  SvaraRadera
 8. "Are you looking for Leolist Kootenays? We have the best alternative of Leolist Kootenays here on https://kootenays.xgirl.ca/
  Visit kootenays.xgirl.ca/ today and find the best results related to Leolist Kootenays."

  SvaraRadera

01 09 10