torsdag 12 december 2013

Hej då snönNästan all snö som vräkte ned förra helgen är borta nu - en sväng till Stockholm och vips så var den borta när vi kom hem. Ganska skönt att slippa skotta och lilla Buster är ju inte så tjockpälsad direkt, så det passar ju fint. Julkänslan försvann visst även den. Eftersom vi inte ska ha mer julöppet i kapellet har vi kastat ut granarna (för att återvinna dem inne hos oss dagen innan julafton) och städat. Härligt! Snart är det vår vetni!

Stockholm var ju fantastiskt som vanligt. Först gjorde vi ett fint reportage hemma hos Pernilla sen gick vi på stan, luktade på churros och åt dumplings. På kvällen träffade vi nåra goda personer över miljarder tapas och lyssnade på jazz på Malmen. Ujuj vilket mys.

Dagen efter drog vi till Seemanns på kungsholmen och dreglade över glasyrer och beställde lera. Jag väntar på en splitterny fantastisk rakuugn som Håkan beställt till mig från Tyskland. Supertaggad på den leveransen! Januari ska bli min raku-månad. 

Håkan. Han är så kul.

Och i morgon fyller jag visst år!


3 kommentarer:

  1. Då får man ta och gratulera i förskott. Hoppas att du får en skön födelsedag :)

    SvaraRadera
  2. Jamenvisst är Håkan kul! Grattis till dig Frida, en splitt ny rakuugn är inte fy skam. Lycka till med januarirakuverksamheten!
    Inger

    SvaraRadera

01 09 10