måndag 31 mars 2014

Hej hej

lilla måndag. Här sitter jag och skriver listor på allt jag behöver inför pysselfoto den här veckan. Såklart försov vi oss i morse - ny tid och allt - men nu är jag igång. Kanske hinner jag sätta en glasyrugn med fat också innan dagen är slut.
Lite skeva måste de vara, då blir de snyggast att stapla eller hur? (smart tänk när man håller på med keramik..)
God måndag!6 kommentarer:

 1. Det låter som en kul måndag! Jag är så nyfiken på din webshop, hoppas den är på G, om inte i verkligheten än så förhoppningsvis i tankevärlden
  :-)

  Idag blev det morgonkaffet i den fina muggen med blått och guld. Mmm, smakar extra gott då!

  Ha en toppenvecka, kram!
  Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Pernilla! Jo då den är på G! Den 30 maj är det premiär, kram och tack för att du frågade!

   Radera
 2. Oskeva kan man köpa på Åhlens. Fast till och med där kan man köpa skeva som de har skevat till maskinellt ;)
  Intressant eller hur?!
  Kram Inger

  SvaraRadera
 3. Åh, vilka underbara tallrikar....vill ha allihop! Jag längtar till din webshop öppnar, då ska jag hänga på låset! Kram från Lena i ett varmt Thailand

  SvaraRadera
 4. Var länge sen jag var här inne och kikade, men det är ju lika fint som alltid. Glasverandan i inlägget nedanför är ljuvlig! Det är min stora dröm, att ha ett hus med glasveranda!

  SvaraRadera
 5. Different airport, different price - Duty-free shops are run by different companies depending on the country replica wathces and airport they're in. The Duty Free Shopping Index has guides to shopping duty-free in various countries. Also visit Duty Free Price gucci replica Guide to see how different airport stores price the same item.

  SvaraRadera

01 09 10