söndag 15 juni 2014

Just nu

kan man få keramik-pysseltips i senaste numret av Hemmets veckotidning:Ett jobb jag gjorde redan förra sommaren så det var riktigt roligt att äntligen få se det i tryck. Ett reportage om betong dyker också upp i Hemmets framöver!

6 kommentarer:

 1. Vilket fint reportage!
  Ska hålla utkik efter det andra med:)

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. Hej Frida! Jag som drömmer om att försörja mig som keramiker undrar vad du har för rekommendationer. Vilken skola ska jag gå? Vad behöver jag kunna? Kan du tipsa om bra litteratur i ämnet? Finns det något bra ställe för bra begagnade drejskivor man kan fynda på?
  Vad har du gått för väg för att komma dit du är?
  Hälsningar Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Malin!
   Jag är hantverkspedagog i grunden men har lärt mig det mesta om keramik själv i min verkstad genom att testa mig fram. Jag har bara gasat på helt enkelt - man kan göra vad som helst bara man vill tillräckligt starkt tror jag och jobbar jobbar jobbar!
   Vet inte riktigt något bra ställe som har begagnade drejskivor etc men blocket och andra annonsställen är ju värt att hålla under uppsikt.
   Lycka till med din keramik!
   Kram Frida

   Radera
 3. Tack för att du delar med dig av all tips! Hoppas kunna besöka dig någon gång. Svärföräldrarna bor i Dunsjö, det är inte så långt från Askersund.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen Dunsjö ligger ju verkligen nära här, du är så välkommen när vi öppnar igen 2015! Ha en fin sommar!

   Radera

01 09 10