tisdag 30 september 2014

Tårta + the cat is back

Hej på er! Goda nyheter, Frank är tillbaka! 


Helt plötsligt dök han upp efter sin 5 månaders långa skogssemester. Hungrig men vid god vigör gled han in som om inget hade hänt och undrarde var sjutton matskålarna tagit vägen. Vi som var helt övertygade om att han lagt på locket är såklart överlyckliga över att vår knäppa katt är tillbaka. Efter sitt första mål mat ur burk på mycket länge stegade han rakt in till Buster och fick öronen tvättade. Å lilla Frank nu stannar du väl till efter jul iallafall? 
Ja och sen har jag ju bakat en hel del. En bröllopstårta tex. Våra vänner överrasknings-gifte sig och bara bagaren visste om det! Sånt är kul. Det blev en gluten och laktosfri variant i två våningar fylld med jordgubbsmousse och lemoncurdmousse. Spacklad med swiss meringue buttercream, kavlad vit marsipan, spritsade rosor och riktiga röda rosor på toppen. Det blev väl romantiskt!

Nu laddar jag för en julig vecka med H&P jobb, här ska fotas advetsljusstakar och kokas knäck bland annat.
God tisdag!


6 kommentarer:

 1. Åh så underbart, både att katten är tillbaka och tårtan!

  SvaraRadera
 2. Katter... vilka underliga väsen... Vi har en som fortfarande driver oss till vansinne men som vi saknar från tårna när han tar "semester" och försvinner i några dagar, Men 5 månader!!!??? Inte konstigt att man valt att ta bort matskålar och nästintill haft begravningscermoni... Lyckostar. Vi har förlorat 2 till ovetande öden. Värst är det för barnen... Och värst är väntan innan man beslutar att ja den katten är nog borta för alltid. Ibland spelar livet en spratt helt klart. Lycka till med H&P plåtninge och jobb och den tårtan... Oj oj oj vilken skapelse. Jättefin!
  Annette
  My Rose Valley

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anette! Ja dom där katterna alltså - snacka om självständiga djur! Jag har mailat dig :)

   Radera
 3. Herreguud en sån tårta! Nu vill jag också gifta mig!! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen gör det!! Jag fixar tårtan ;)

   Radera

01 09 10