söndag 22 januari 2012

Press och skryt

Några av er har uppmärksammat att min nuna har synts i press både här och där på sistone. Det är i min boks kölvatten jag simmar - och jag är både mallig, glad och lite skämsig för alla bilder på mig och mitt hem. Så för er som undrar vilka tidningar det handlar om; senaste numret av Drömhem & trädgård, Livet på landet, månadens blogg i Lantliv och förra helgens Leva & Bo. Och såklart Handarbete & Pyssel- magasinet som jag redan skrivit om. 
Tack och förlåt.


21 kommentarer:

 1. Inget att säga förlåt för....du gör ju helt underbar keramik och det är väl perfekt med lite reklam så du får ut den ;))) lycka till!!
  kram susanne

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Inte ska du säga förlåt för att du syns. Det är ju superkul. Jag köpte leva på landet och såg allt fint...

  Ha en go söndag!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad ber du om ursäkt för? För att det går bra för dig, för att du är framgångsrik, för att du syns, för att du gör så fina grejer i keramik... Jantelagen finns inte. Det är inget fel att säga att du är bra på saker. För bra, det är du!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Äsch, klart man får skryta lite och vara stolt över sig själv när man kommer i tidningen! Det är du verkligen värd! :-)

  SvaraRadera
 5. Var inte så Svensk!! Skryt! Det förtjänar du! kram emelie och Elin

  SvaraRadera
 6. "Tack och förlåt" Hahaha vad rolig du är :) Tack och varsågod istället. Så roligt för dig och grattis grattis! Det är du värd :)

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 7. Förtlåt?? var inte så svensk;) var stolt!!!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 8. Njut och skryt och heja dig och dina fina ideér : ) kram kram Sofia

  SvaraRadera
 9. HIhi du är då värd all uppmärksamhet du kan få!!!! Grattis fina du. Kram från mig

  SvaraRadera
 10. Hej du, jag har en award till dig inne hos Systrarna. Välkommen in och hämta den! (Kan berätta att jag hade läst ditt inlägg och lite vagt hade för mg att det var i Lantliv bl.a. som det stod om dig. Köpte den och upptäckte hemma att det inte var den tidningen. Ja ja, gör väl inte så mkt kan ju läsa den ändå. Upptäckte dock att jag redan hade just det numret..... Inte första gången jag gör så.... ;) kram från förvirrad Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj då.. Jag är bara med som månadens blogg i nyaste numret.. Men vad rolig du är!
   Tack för awarden! Ska genast kolla in!
   Kram F

   Radera
 11. Hejsan
  Så klart, dig missade man Inte i D&T. Men tyvärr missade jag dig i de övriga, så himla roligt för din skull.
  Ha en bra dag & Njut
  Krammiz
  Sussi

  SvaraRadera
 12. Skryt på du, det är dig välförtjänt. Jag har följt den här bloggen i det tysta ett bra tag och vill nu säga att du är fabulöst inspirerande. Jätteroligt att det även syns i media.
  //Cicki

  SvaraRadera
 13. Herregud, vem skulle inte skryta om man hade varit så duktig som du! Fortsätt du bara, din keramik är underbar och boken likaså. Du är värd all uppmärksamhet du får och det är ju jättekul att det går så bra!! Snart får du anställa en spökdrejare...
  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 14. Herregud, vem skulle inte skryta om man hade varit så duktig som du! Fortsätt du bara, din keramik är underbar och boken likaså. Du är värd all uppmärksamhet du får och det är ju jättekul att det går så bra!! Snart får du anställa en spökdrejare...
  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 15. Vore superkul att se fler projekt framöver! Ser fram emot årets överraskningar. På min önskelista står en liten drejad/kavlad lampa att ha i fönstret, en hängande ljuslykta och en hängande blomkruka att ha favvomurgrönan i. Kör så det ryker!!! /Helena

  SvaraRadera
 16. Jag älskar dig, mycket!

  SvaraRadera

01 09 10