fredag 6 januari 2012

Tack

för alla fina och varma kommentarer. Vi äter sockerkaka, bygger lego och nätshoppar för att muntra upp oss lite. Som den här underbara tapeten till vardagsrummet från Romo via Tapetorama. Seraphine dijon heter den.bilder Tapetorama

Nog blir det tjusigt?
Och länge länge har jag velat köpa en ljusslinga (eller ganska många) från Cable and Cotton. Kolla in dom. Man får designa sin egen. Jag valde bollar i färgerna olive green, turquoise och bright orange. Kommer att passa finfint i vårt kök.

bild cable & cotton

Nu ska vi se om jag hittar nåt mer kul att shoppa. Några tips?


6 kommentarer:

 1. Fin ljusslinga!
  Jag brukar shopa på Etsy (www.etsy.com). Handgjorda fina saker! Enda problemet är att det brukar bli dyrt för att jag handlar för mycket :)

  SvaraRadera
 2. Så fin och inspirerande blogg, blir helt såld på ditt fina skafferi och undrar vad koden är till den gröna färgen på dörren och i skåpet, ursnygg.
  Kram Liselott

  SvaraRadera
 3. Wow! Vilken läcker ljusslinga! Inspirerande som vanligt när man tittar in hos dig. Tack! :0)

  SvaraRadera
 4. Ljuvligt! Jag som har tankarna fyllda av tapeter och skrev om orange och turkos igår känner mig träffad. Är det ett tecken måntro..att jag också ska nätshoppa?!

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 5. Häftig tapet & var ju bara tvungen att provdesigna ljusslingan-gick ju knappt att sluta! Alldeles för lätt att nätshoppa,lyxfällan nästa men ujuj så roligt det är :-) (Imorgon ska jag stödköpa bilagan sååklart)Kram J

  SvaraRadera

01 09 10