tisdag 14 februari 2012

Valentine

Ja vad säger man på alla hjärtans dag. Känns lite fånigt. Men kärlek är ju bra. Alla dagar. Jag tar en tur till Örebro. Sen ska jag fika på mina vaniljcupcakes och drömma om våren. Vad ska ni göra?

11 kommentarer:

 1. Hoppas att du får en härlig dag! Här spenderar jag dagen i min källare med jobb. Precis som vanligt :)

  Jag önskar dig en fin dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Jag ska måla väggar...från smutsigt lattebeige till rent vitt...och med det räknar jag att inspirationen ska komma tillbaka:) vitt ute och vitt inne, rent och fint...mitt syrum.
  Dina cupcakes läskar, riktiga små sockertoppar...såå söta och säkert lika goda.

  ha en Fin Dag!
  kram lisamaja

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en riktigt mysig alla ♥ dag!
  Varmaste kramen
  Sandra

  SvaraRadera
 4. Hvor ser de lækre ud.
  Ønsker dig en dejlig dag.
  Min skal gå med at rydde op, da min mand fylder 40 år imorgen.
  Så der er lidt der skal styr på:-)

  Knus Susi

  SvaraRadera
 5. Jobba, äta, sova... och förstås mysa med familjen :)

  Ha en fin dag!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Det blir en vanlig dag! Dock lite extra mys med go-fika eller liknande. Fick frukost på sängen idag... SUVERÄN start på dagen! :-)

  Hoppas du får en fin dag!
  Massor av hjärtliga kramar till dig från mig och syrran!
  Elin

  SvaraRadera
 7. Jeg er totalt vild med din stil..........og de kager der gad jeg godt at sætte mine tænder i ;)

  SvaraRadera
 8. Jobbat och skottat snö har jag gjort:)
  Önskar dig en fortsatt fin Alla hjärtans dag!
  Kram Sofi

  SvaraRadera
 9. Jobb, fika på hjärtankakor, föräldrautbildningen Ömsesidig respekt och mer fika på hjärtankakor. Ungefär så blev dagen.

  Dina cupcakes ser ju inte ut att gå av för hackor!!!

  Kram

  SvaraRadera
 10. Hejsan!!
  Har rätt nyligen hittat hit till din blogg och ditt företag och jag är helt tagen!!!! WOW vilka underbara saker du gör!!!! Har på 2 dagar läst igenom hela din blogg och munvattnet har runnit många gånger över all fin keramik...har suttit o tänkt att ååå en sån måste jag köpa...och en sån...och en sån...oj oj oj det tar aldrig slut!!! =) Önskar jag bodde närmare då hade jag utan tvekan besökt dina kurser för detta ser så roligt ut...visst man fick prova på lera m,m under högstadiet men här finns inga gränser för fantasin...och jag älskar att du använder dig av gamla fat o spetsar för det är så otroligt vackra och blir ännu vackrare i keramiken!!!

  Tänkte göra ett blogginlägg om din sida och undrar om jag får låna några bilder från din sida??? För jag bara måste dela med mig till mina vänner om hur mycket vackert du gör :) ....sen måste jag få mannen att ta en liten omväg nästa gång vi åker neråt landet så jag får shoppa lite :)

  Ja....hit kommer jag ofta återvända för att titta på alla vackra fat, koppar, ljusstakar, guldkanter, vackra blommotiv m,m....
  undrar om du säljer ljusmanchetterna och även ljusslampetten som har formen av ett ovalt fat??? vad kostar dom?? Hittade dom inte på företagssidan?? Även de små kopparna med bred spetsfot??
  Oj blev långt inlägg...men hade så mycket som jag var tvungen att skriva :) Du är otroligt duktig!!!! och sprider en otrolig skaparlust och nyfikenhet på att prova på keramik....Detta kommer jag bära med mig länge!!

  Önskar en fortsatt trevlig vecka!!
  Mvh Maggi

  http://norrlandkarlekinredning.blogspot.com/

  SvaraRadera
 11. Underbart gott ser det ut fina du!!

  SvaraRadera

01 09 10