måndag 18 juni 2012

Kattungen

är här! 
The kattunge story:
Mina svärföräldrar bor i ett stort vackert hus i Rönneshytta city. Granne med en kattentusiast utan kontroll kan man säga. För katter har de. Mååånga. En sommar kröp en liten kattmamma in under deras hus och fick två kattungar. Jag och Sebastian fångade in både mamman och ungarna (vilket jobb..) och lämnade dem till ett katthem för att de skulle få ett bättre liv än som kringströvande vildkatter. Nät sattes i alla hål runt grunden för att undvika att historien upprepades. Har funkat fint tills nu. Ett nät hade glidit åt sidan och vips satt där en liten kattunge i hålet. Liten och mager. Fruktansvärt söt med isblå ögon. Jösses. Jag tänkte hela tiden på den där katten. Började stödmata den med kattmjölk i flera veckor. Vi bestämde att de skulle få bo hos oss. Ringde veterinären och fick rådet att ta hem den innan den blev för stor och vild att fånga. Jag vet att kattungar mår bäst hos sin mamma. Den är ju så liten. Men nu får den förhoppningsvis ett lång kärleksfullt liv hos oss. Med mat. 
(Hona eller hane vet vi inte förrän på onsdag då första veterinärbesöket är inbokat, kan inte se sånt..)

15 kommentarer:

 1. Såå söt! UB

  SvaraRadera
 2. Så söt!!!! Ge den extra mycket vård, kärleksfull sådan och mycket närkontakt. Har den vilt i generna så behöver den extra mycket och den lilla söta kattungen kommer att ge er mångdubbelt igen. Men den väljer själv...katter är så kloka så dom vet vilka av oss som är äkta, var så säker. Nu låter jag som en gammal klok gumma :)) gammal...kanske, klok...nja, men mycket av livet bygger på erfarenheter...
  Ni kommer att bli underbara "fosterföräldrar" åt den lilla sötnosen. Lycka till!!!

  //lisamaja

  SvaraRadera
 3. Vilken sötnos. Vi tog oss ann en vild kattunge för 2 årsedan nu i sommar, och han är den som är mest tillgiven och gosigast av dom tre som vi har i alla fall.

  Ge den mycket kärlek så kommer det gå toppen.

  //Zandra

  SvaraRadera
 4. Vilken sötnos!
  Bra gjort av er!! :)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Lina Johansson18 juni 2012 09:05

  Åh men gud så söööööt!!!!! Vill ha!!

  SvaraRadera
 6. Åh men grattis till tillöket!! Så bedårande fin är den lilla. Vad bra att ni tog hand om den. Finns så många katter ingen vill ha och ni räddade en :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 7. Kära du, nu VILL JAG JU VETA VAD DEN HETER!!? Har ni omröstning?
  KRAM Cecilia

  SvaraRadera
 8. Hujeda mig och halleduttingen så söööt!

  Mycket kärlek och en fast uppfostringshand gör susen skall du se! Lycka till med den lille tussen.

  Kramar från Loellan

  SvaraRadera
 9. Hej Frida! Vad söt den var då! Förstår att ni tycker om den, himmel så söt! Märta är väl så snäll att hon blivit en "extramamma" kan jag tänka mig.. :) Är bra att den kommer så tidigt som möjligt till sina "ägare" än springa ensam.. Lycka till!

  Kram Sofia T.

  SvaraRadera
 10. Såå otroligt söt! En liten whiskas-katt!:) Ni får ge den mycket kärlek och gos! Hoppas Märta är snäll med kissen oxå!:)

  SvaraRadera

01 09 10