tisdag 19 juni 2012

Kom igen nu

sommar! Två veckor kvar till semester. Danmark och Gotland blir det i år. Tills dess harvar jag vidare i verkstan. Har ni semester än?

Med den lille kissen går det fint. Inte så mycket fräs. Jag har kollat och tycker mig ganska säker på att det är en kille. Han äter, leker, kissar på låda och spinner när han ligger innanför min tröja. Härliga tider!

9 kommentarer:

 1. Den lilla kissen kommer att få det bra!!!

  Semesterplaner??? Byta taket på ladugården, måla huset, ny uteplats, flytta snickeriet till sonens garage/mekverkstad och tvärtom, trädgårdsarbete, göra klart TV-rummet, finrummet, lilla hallen ska målas och tapetseras, verandan ska målas invändigt också, allt före hösten. Så ska vi ta hand om varandra, vovvarna, katterna och allt det andra...min semester...detta är mitt liv och jag vill inte i nuläget ändra på något...men det är klart att det är mycket...kanske ska skippa TV-rummet eftersom vi aldrig hinner sitta där ändå;)
  En dag i taget, göra så gott man kan så blir det nog bra. That´s life!!!

  Fast om jag blir bjuden till Gotland, då packar jag direkt!!

  Allt gott!
  //lisamaja

  SvaraRadera
 2. Ja, det var allt en liten sötnos du nu har hemma hos dig. Och jag hoppas verkligen att sommaren kommer igång. Börjar bli lite otålig...
  Ha en fin dag! //Elin

  SvaraRadera
 3. Här jobbas det ett tag till. Butiken min är öppen denna vecka, sedan blir det endast söndagsöppet mellan 1 juli och 5 aug. Har tänkt hinna med lata dagar, men har en del renovering att göra i butikshuset och inköp inför att ha lite enklare servering innan jag kan slappna av ordentligt!
  Nu hoppas jag liksom du och säkert många med oss att det blir riktig sommar med värme!
  Ha en fin tisdag!
  /Åsa

  SvaraRadera
 4. Låter som en härlig semester! Bra att myskissen trivs! :)

  SvaraRadera
 5. Lönejobbet pågår ett par veckor till, sedan tar hemmajobbet vid! Mitt lediga har jag haft redan ;)
  Kissemissen är såååå söt nästan så att man vill äta upp!
  Det börjar närma sig för Frida-inlägget hos mig snart, när vi lämnat Linköping för Örebro!
  Ha det gott på semestern om vi inte hörs mer innan! Njuuuut! // Eija

  SvaraRadera
 6. Det fina med lärarjobbet är sommarlovet!... bland annat.

  SvaraRadera
 7. Trevliga semesterplaner ni har. Här har vi semester om ett par veckor. Då ska vi njuta av ledighet och troligtvis ett besök söderut. Hoppas att du får en solig dag.

  SvaraRadera
 8. å! Danmark står högt på kommande-resmåls-listan. Det verkar finnas så väldans mycket mys där! men i år rullar vi med lilla husbilen till dalarna och norge :)

  SvaraRadera
 9. Min semester börjar nu på måndag efter midsommar helgen! Och den enda "stora" resan vi skall göra är en resa till Göteborg! Danmark låter härligt...får bli nästa sommar!
  Trevlig midsommar!
  Kram

  SvaraRadera

01 09 10