måndag 1 oktober 2012

God morgon

alla måndagsfirare. Idag fyller Sebe år. 37, bara barnet. 
Jag kör på med fullspäckad vecka. Kurs x 2 och på torsdag ska jag föreläsa på Startcentrum - Företagare och mamma! heter seminariet och ska främja kvinnors företagande. Boka en plats vetja om du står i startaegettankar och är eller ska bli mamma. HÄR kan man göra det. 
Och på lördag hänger jag på Smultrongården och visar upp min serie Camelia. Ska bli topp!

Här kommer förresten lite (dåliga) bilder jag tog med mobilen från Ikea eventet i lördags då jag och Maria höll syjunta för IKEA FAMILY medlemmar. 35 härliga människor sydde så symaskinerna glödde! Vi dukade upp 6 olika kuvert med varierande syidéer och till det 6 olika stolar pimpade med kuddar och stolsdynor som vi sytt eller förändrat. Sen var det fritt fram att inspireras och kreera något eget. Mest poppis var roskudden sydd av Ikeas fleecefilt Polarvide. 
 Jippi vad kul det var! Snart kör vi igen - julpyssel - så håll utkik!

(I går hade vi öppet hus i Sytorpet också men jag glömde ta bilder tyvärr..)

5 kommentarer:

 1. Härlig kreativitet!!!
  Kan Ni inte göra en turné runt om i Sverige så vi lite längre bort också kan få vara med!?
  Du får ha en bra vecka!
  och ett Grattis till maken!

  kram lisamaja

  SvaraRadera
 2. Herregud människa! Du är ju helt fantastisk! Såå kreativ! Fattar inte hur du hinner allt!:) Åsså har ni köpt ett kapell! Det är ju helt underbart! Såg superfint ut! Säger som ovan, gör gärna en turné! :) Skulle va kul att delta i allt skoj som ni hittar på! Ha det gott! Kram

  SvaraRadera
 3. Wow !!!!I like the photos!!!!

  SvaraRadera
 4. Tack Frida!! Det var jättekul att jag fick vara med i lördags ;-) Kreativteten flödade verkligen bland alla som var där!! Jag började virka på en blomkruka, av klippta remsor från en vit fleece-filt som finns på Ikea. Har inte hunnit så mycket mer för jag behöver införskaffa en stor virknål. Köper en i morgon ;-)
  Tack också för keramik-inspirationen! Har börjat kolla efter en egen drejskiva :-) Ha det så bra! Hälsar Therese i Arboga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du kom Therese! Och skaffa en blogg så att vi får se hur den virkade blomkrukan blev - där kan du ju dessutom visa upp dina nydrejade koppar som du snart har gjort!
   Kram påre från Frida
   (och boka snabbt en plats på julpysslet på Ikea när det kommer ut!)

   Radera

01 09 10