tisdag 16 oktober 2012

Nä hörni

nu lämnar jag den röriga verkstan, kastar av mig mina leriga kläder och kammar håret. Två dar med Sebe i Stockholm hägrar. Vi ska jobba och lyxa. Lyssna på Chaka Khan och äta dumplings. Ja ni kanske anar peppen inför det hela. Annars kan man säga att jag är helt slut. Hur mår ni?


Koppar i olika former.
Ska bli rosa och turkosa och
prydas med dekaler. Såklart. Vad annars?7 kommentarer:

 1. Åh! Vad jag önska man kunde få tag på en mugg från dig =) Dumplings har jag inte testat, får jag göra någon gång =P

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Du som kan det här med lera - Var köper jag bra lera (tycker bäst om ljus, typ vit eller gulbrännande) och passande glasyrer? Jag har inte riktigt greppat det där än, men jag har testat engobe under glasyren och gillar det inte riktigt. Har läst här nånstans att du använder dig av vit glasyr med färgkropp. När jag googlar hittar jag ju miljoner typer och vet inte hur jag ska välja. Jag har precis börjat med keramik och har tillgång till både drejskiva och ugn. Men för att jag ska slippa köpa lera dyrt i andrahand på kursen vill jag själv beställa från gross.
  Jag är dessutom fascinerad av alla fina dekorer du har. Var köper du dem?

  Hälsningar Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Malin! Eftersom jag får massor av frågor om just detta så tänkte jag göra ett inlägg i morgon om det hela - håll utkik så går vi till botten med det här!

   Radera
 3. Hejsan.
  Jag tänkte bara höra om du kommer ha öppet något i vinter i din ateljé och butik så man kan införskaffa lite julklappar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj vad trevligt det hade varit - brukar ju ha adventsöppet men tyvärr inte i år! Hinner inte dreja.. Välkommen i vår - öppnar i maj!

   Radera
  2. Ja det hade varit mysigt men förstår dig helt och hållet, man ska faktiskt inte jobba ihjäl sig :) njut av vintern så se vi i vår istället.

   Radera
 4. Hallo Frida,
  du hast ein super schönen Blog,es macht einem viel Freude die Beiträge zu lesen und an zu schauen.....
  Liebe Grüße
  Susanne

  SvaraRadera

01 09 10