söndag 16 december 2012

PepparkakshusetMin söndagsbild, fler finns på
Fabriken i vanlig ordning.är klart. Vi gjorde Rönne kapell i år för att liksom fira att det är vårt. Mallgrodiga som vi är över det. Nästa vecka ska det äntligen installeras en luftvärmepump i kapellet så att vi kan sätta igång och fixa där inne under jullovet. 
Pepparkaksvarianten har Sebe och jag snickrat ihop tillsammans och allt tog en faslig tid eftersom alla vinklar och vrår skulle vara med. Skippade dock verandan på baksidan. Nästa år ska vi göra hela Rönne! Nä det ska vi kanske inte men det vore ju kul. En hel by.

God tredje advent!
12 kommentarer:

 1. Så vackert! Jag är stum av beundran för alla som orkar (kan) bygga pepparkakshus och ert är ju något utöver det vanliga!
  Hälsningar,
  Kristina

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Jag brukar baka och rita egna hus, men har inte haft riktigt med tid eller ork. Ha en fin tredje avent. Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Åh så fint! Roligt att bygga eget=)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Men åh så fint! Försökte själv göra ett pepparkakshus med barnen förra året men det gick åt skogen och blev helt snett och rasade :) Inte min grej.

  Hoppas att du får en god jul.

  Kram Nina

  SvaraRadera
 5. Åh så vackert pepparkakshus!

  Hälsningar Pernilla

  SvaraRadera
 6. Vilket otroligt fint pepparkakshus ni har gjort och förstår att ni är glada över att huset är erat. Vore roligt att se mer bilder därifrån senare. God fortsättning.

  SvaraRadera
 7. Ska det vara så ska det vara, så ge er på hela byn tycker jag. Ni har ju uppenbart färdigheterna :)

  God fortsättning!

  SvaraRadera

01 09 10