tisdag 4 juni 2013

Ja jösses

jag tog visst lite semester från bloggandet. I går var vi faktiskt lediga hela familjen. Jag badade till och med! Och vilken helg innan det sen. Fullt ös i kafét och på lördagskvällen bjöd vi in till en liten invigningsfest i kapellet. Jag hade ingen kamera med men fotade lite med mobilen och snodde bilder från min pappas kamera. Så här såg det ut. Lägg till ett öronbedövande sorl.Vi fick massor av presenter. Blommor (en som luktar popcorn!), champagneflaskor, ostar och en till pinnstol till vår samling bla. Så mycket fint att vi nästan skämdes. Tur att vi hade gjort en hel hög med mat till dessa goda människor.Och istället för kakor hade vi fyllt konditordisken med öl.Min pappa fick ringa in till mat istället för gudtjänst. Det gick bra det med.


Vi hade ordnat en liten surprise i form av Sveriges bästa sångare Anders von Hoffsten som sjöng så taket lyfte och värdinnan grät.Jeppe trummade på ett bord. Det var kul. 


Sen blev det kväll och mörkt. Underbart varm och skön sommarkväll så de flesta hängde i trädgården.
Sen blev det dans men det är nog tur att jag inte har någon bild på det.
Bra invigning!


8 kommentarer:

 1. Myyyyys! Härliga bilder och du ser urlycklig ut, precis som det ska va :)

  SvaraRadera
 2. Det ser verkligen ut som ni hade roligt!Man blir ju riktigt festsugen;)
  Kram, Åsa

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig invigning ni fick i fina lokalen! Passar ju perfekt för party ;D

  SvaraRadera
 4. Det ser helt fantastiskt ut! Såå trevligt! Perfekt med mysbelysning där ute på gården så ni kunde sitta ute där i sommarnattsvärmen! :)

  SvaraRadera
 5. Förstår att jag missade en hejdundrande invigning-studenten drog ut på tiden..Men för allt i världen så tänker jag inte missa soulen senare i sommar!!!
  Kramkram

  SvaraRadera

01 09 10