måndag 24 juni 2013

Sista veckan

innan semestern! Ujuj vad vi längtar. Jack har gjort nedräknings-streck på svarta tavlan i köket, 8 dagar kvar tills vi sitter på färjan till Gotland. Vi kommer inte att semesterstänga kapellet för er som undrar, personal är fixad!
Men innan vi sitter på väg till den där ön och undrar vad vi har glömt så måste jag dreja en del till butiken och bränna några ugnar. Här är några nya krukor i pastell och ett par provfat med hål, såna jag ska börja göra när jag är tillbaka från semestern. 

God vecka på er!


9 kommentarer:

 1. Undrar nyfiket när du är tbx i kapellet med tanke på att jag vill besöka det och vore trevligt att få träffa dig...Önskar dig o din familj en skön semester på ön. Kram Fr.Lilja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad roligt att ni vill komma och hälsa på i kapellet! Jag är borta helgerna vecka 27 och 28 annars är jag på plats - välkomna!

   Radera
 2. Vilka fantastiskt vackra fat!! Underbar färg. Somrigt så det förslår.

  SvaraRadera
 3. oj oj så läckra grejor du gör! Helt underbara!

  SvaraRadera
 4. Undrar detsamma som Fr Lilja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Borta helgerna 27,28 - annars är jag där jämt! Vad kul om du kommer förbi! Ska ge dig en pelargon ju - ska ha en redo till dig!

   Radera
 5. Fantastiska alster!

  Gotland är inget annat än ljuvligt.. Vi har tagit steget och flyttat hit, kanske för gott. Känns som ett mycket bra val än så länge...

  Njut av semestern!

  /Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Gotland är fantastiskt! Jag har bott där också och vi har hus där även nu - mycket speciell plats.. Vad härligt att ni flyttat dit!

   Radera
 6. Åh så mycket vackert! Jag gissar att det är du som är konstnären bakom allt fint på bilden? =) Underbart!

  SvaraRadera

01 09 10