onsdag 2 oktober 2013

Fix i verkstan

Den här veckan har jag mer eller mindre tömt min keramikverkstad. Eftersom jag inte ska ha några kurser mer så ska jag göra om lite.Verkstan är ju inte så stor, typ 35 kvm, så det gäller att tänka smart. Under de avlånga fönstren ska ett tre meter långt skrivbord byggas och hyllorna ska flyttas om och sättas upp igen. En dagbädd/soffa ska snickras ihop vid skiljeväggen så att jag kan ta mig en powernap på lunchen (haha!) och de stående fönstren ska äntligen få innanfönster så att värmen håller sig inne i vinter. Men det bästa av allt är att nu ska vi äntligen dra färdigt vattnet till diskbänken, innan har jag bara haft en slang genom väggen, lyxigt värre!
Fortsättning följer..5 kommentarer:

 1. Jobbigt, men samtidigt kul med fix i verkstan. Jag försöker just nu göra det praktiskt på 37 avlånga kvm för att få plats för fler lerkompisar. Min första egna verkstad. Bättre sent än aldrig stämmer in på mig. Ska följa ditt fixande, kanske stjäl jag någon idé.
  =^.^= Inger H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så trevlig med lerkompisar! Lycka till! Kram Frida

   Radera
 2. Vad spännande att få se slutresultatet! Kommer säkert att bli jätte fint och inspirerande! Själv så får mitt lerande samsas på ett litet skrivbord med symaskin, studentlitteratur och räkningar. (Om jag inte lerar ner hela lägenheten och sitter på vardagsrumsgolvet)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Det där känner jag igen, jag drejade inne i vårt arbetsrum förut - snacka om att vi vadade i lera.. Men allt går! Kram påre från Frida

   Radera
 3. Det var längese´n... har bytt blogg... 35kvm låter stort, jag har nog ca 12:)) fast jag drejar ju inte, bara målar och syr. Men snart...ska jag bli med eget målarrum, kommer att bli fantastiskt!! Det ska bli kul att se slutresultatet på din verkstad, det kommer att bli görfint!!
  Ha det gott så länge!!
  kram lisa

  SvaraRadera

01 09 10