fredag 8 november 2013

Laddar

inför en härlig helg - jag och Sebastian tänker bli färdiga i verkstan för på måndag drar jag igång juldrejmaraton. Om inte herr piphals Buster stjäl all uppmärksamhet. Han vill helst bli buren hela tiden (får skaffa babybjörn snart..) 
I går var jag som sagt i Karlskoga på författarbesök och körde bokpapperspyssel - verkligen roligt! Ett helt gäng dök upp och gick loss bland böckerna. Jag kommer tillbaka nästa år och hittar på nåt med lera!
Men idag städa, baka och fixa i kapellet inför ett fint avsked i eftermiddag. 
Ha en god helg alla!
6 kommentarer:

 1. Åh vad jag önskade att jag hade kunnat vara med igår! Kan du inte visa lite på bloggen och tipsa oss andra?! Tack för en härlig blogg! /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria! Tack! Jag har gjort en massa papperspyssel som kommer vara med i Handarbete & Pyssels julnummer - efter det lägger jag ut lite tips även här! Håll utkik alltså!

   Radera
 2. Jeg kom helt tilfeldigvis hit til din fine blogg via Lantliv i Norregård og da så jeg bilde av lille skjønne Buster....gratulerer! Jeg har selv ridgeback nr.2, han blir snart 10 år...en herlig rase. Lykke til videre med lille Buster!

  Ha en flott søndag:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja tack det kan vi behöva - vilken liten vilde.. De är betydligt lugnare när de är tio så grattis även till dig! Kram F

   Radera
 3. Jag kom hit att säga bara "Hejssan, din keramik är bara underbar <3 "
  , Jag följer dig via FB och Bloggen.

  MVH,Kirsi Från Nådendal

  SvaraRadera

01 09 10