måndag 18 november 2013

Måndag


Nya tag. Har bokat tid hos doktorn - mina händer värker.. har gjort det ett tag men trott att jag har träningsvärk eller nåt. Men näe - svullna leder, sneda fingrar och superont är nog lika med nåt reumatiskt.. eller förhoppningsvis bara en segdragen inflammation. Försöker inte ta in vad det kan innebära, behöver ju mina händer - mina verktyg! Dreja går bra, bära och vrida går sämre. Rida går dåligt. Känner mig ganska depp alltså. 
Men ändå - ut och fånga måndan!

14 kommentarer:

 1. Hoppas att det inte är något reumatiskt, utan något som de kan hjälpa dig med. Kramar från mig

  SvaraRadera
 2. Fina du - jag förstår din oro. Bra att du får träffa läkare och kan få behandling - så att det vänder.
  November - alla utmaningar vi har i tillvaron blir liksom extra tydliga den här tiden på året. Jag har mina, också..
  Jag tänder ett helt gäng ljus idag och skänker dig en varm tanke.
  / Anneli - cafékund och bloggläsare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack tack! Ja alltså november.. och ibland känns hela 2013 som en utmaning. Kram till dig!

   Radera
 3. Hej Frida! Tack för all fantastisk inspiration och för din fina, fina blogg. Hoppas att de hittar vad som felas och att du snart känner dig starkare och kan både lyfta och rida! Kram från Annika

  SvaraRadera
 4. vad jobbigt det låter... Jag trodde för några år sen att jag hade fått reumatism, hade så ont i lederna, men så var det bara en unge som hade smittat mej med RS-virus. Hoppas det är nåt som lätt går över!
  Vacker bild btw!

  SvaraRadera
 5. Krya på dig! Kram från ny blogg, insta och bokläsare!!!

  SvaraRadera
 6. Usch, vad trist! Hoppas som de andra att det inte är något kroniskt! Är säker på att du hittar lösningar om så vore fallet, för är man kreativ som du så är man uppfinningsrik på livets alla plan:)
  Kramar från Åsa

  SvaraRadera
 7. Värk är inte kul. Hoppas att du får bra hjälp.

  SvaraRadera
 8. Tråkigt att höra, styrkekramar till dig!

  SvaraRadera
 9. Hoppas du hinner fånga måndagen innan tisdagen kommer.
  Vila dina händer ett tag. Kram

  SvaraRadera
 10. Hej Frida! Usch vad trist med dina händer… Hoppas verkligen att ni kommer på vad det är och att det går att göra nåt åt. jag vet själv hur jobbigt det är när ens "arbetsredskap" påverkas - har haft tennisarmar (dock inte orsakat av tennis, utan spänningar i kombo med kamerastativ) under senaste året.

  Men hur det än känns för dig så ska du veta att du inspirerar med din färgglada blogg, din färgstarka person och din underbara keramik. Blir så glad varje dag av fatet och skålen som förgyller vårt kök!

  Stor kram, Sonja

  SvaraRadera
 11. Hu! Jag vet på ett ungefär hur du känner dig. Jag hade ju stora problem med mina handleder i slutet av min graviditet. Jag opererade den ena handleden och kunde börja dreja först fem-sex månader efter att jag fått barn. Det var himla tungt. Händerna är ju det viktigaste jag har. Jag kände mig liksom som... ingen när jag varken kunde dreja eller göra något annat kreativt heller. Som tur är gick det alltså över, men det tog lång tid. Pressa inte händerna i onödan, det kan göra att du blir ännu sämre. Håller alla tummar för att det inte är något allvarligt och att du snart är bra igen! Kram!

  SvaraRadera

01 09 10