tisdag 1 juli 2014

Hej då juni!

Välkommen juli. Sommarmånaderna känns som veckor tycker jag. Det går för fort! Hur ska det gå med allt man sa - ujuj det där gör jag i sommar, då har jag massor med tid! Jaja. Juni har i alla fall bjudit på mycket fint. Bilder från min instagram. fabfrida heter jag där.

Vi har firat härlig midsommar, hästhoppat (med blandad framgång), fixat en hopp-berså till pojkarna (jo vi har skyddsnät), badat i vår bruna sjö, plockat jordgubbar i ösregn, gått på fantastiskt roliga partys, bakat glutenfritt bröd, städat hemmet + kollat in genrepet av Djungelboken på Lerbäcks teater (så bra!). Precis i slutet av juni tog vi en tur till våra hemliga svampställen och hittade massor av kantareller! Måste vara ett riktigt bra svampår i år.

Till helgen åker jag till Stockholm och  Handarbete & Pyssel reportage-jobbar (kul kul kul), men innan dess ska jag faktiskt ta mig ut till verkstan och dreja lite inför en rakubränning nästa vecka. Sen åker vi till huset på Gotland för semester - snacka om att vi längtar!

I kapellet händer ingenting just nu, bara gräset som växer, men i våra huven snurrar idéerna - efter Gotland sätter vi igång och hoppas på en lång varm höst..


2 kommentarer:

  1. Hej Frida! Fina bilder som vanligt på din blogg! Har besökt ditt kapell en gång och din verkstad en gång. Ska göra ett besök i Örebro i början på Augusti och undrar om du tänker ha öppet i kapellet något då? Hälsningar från en "dalkulla"!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Oj vilket sent svar! Tyvärr har vi inte öppet någonting.. men välkommen nästa sommar!!

      Radera

01 09 10