Jag har bakat 4 sockerkakor på 4 dagar. Den första blev mycket god. Den andra blev fantastiskt god. I den tredje blandade jag i 2 övermogna bananer. Herregud så god. Den fjärde tog jag ur för tidigt. Jätteäcklig. Så nu kan jag med lätthet avstå sockerkaka resten av året. Har liksom ätit klart. Det var ju bra.
Bye bye sockerkakor, hello beach 2012.
Haha! Det är så man borde göra; misslyckas med godsakerna för att klara att avstå :)
SvaraRaderaKram på dig!
Kul!
SvaraRaderaSjlälv märker jag det på mina barn.....när jag säger "ska vi baka något gott till fikat?" och de i kör säger "NEJ!".........Fått för mycket av det goda antar jag....
Tror inte det blir din sista sockerkaka ;-)
SvaraRaderaDu har fått en utmärkelse hos mig!
Hej
SvaraRaderaÅh att jag missade det reportaget ert kök ser väldigt intressant ut finns det en möjligthet att du kan visa det i helhet på bloggen:)
kram
sandra
Ååå nybakt sockerkaka, sluta frestas! :-) Ha en fin dag! Kram Elina
SvaraRaderaMmmm, den där med mosad banan i lät supergod. Får testas en dag! Fast jag borde också tänka på att det snart är vår....och sommar!! :)
SvaraRaderaKram Jennica
Men gud så smart...det ska jag praktisera på allt gott:)))
SvaraRaderaKram Annika
hejjar på dig vännen;) Kram
SvaraRaderaMmmm sockerkaka. Hejdå beach 2012!
SvaraRaderaMums!Sockerkaka med iskall mjölk, eller bubblig fruktsoda. Nu startar jag ugnen bums!
SvaraRaderaGör den med mosad banan i igen, byt ut vätskan mot kokosmjölk och så har du i en skvätt rom och en deciliter riven kokos. Oh, lala!
SvaraRaderaOm du vill göra din goda banankaka himmelskt god ska du blanda i vanilj! Om du använder vaniljsocker så ta 2 msk och använder du ren vanilj så ta 1 msk! En smaksensation som heter duga :o))
SvaraRadera/Henrietta