fredag 10 juni 2016

Bröllop i Rönne KapellJo men vi har jobbat som absoluta galningar kan jag lova. Sista helgen i maj var det nämligen stort kalas i Rönne kapell, Emma och Patrik gifte sig! Det vara vansinniga mängder med grejer som skulle bli klara. Ett restaurangkök bla.. och vi hann! Dagen var fantastiskt fin och folket var underbara! Både brudpar, gäster och alla vi som jobbade sov nog ganska gott sen, haha.

(Jag kommer att bjuda på fler bilder av vår restaurering vad det lider men just nu har jag bara lite sämre instagrambilder att bomba ut..)


Men nu kör vi på med nya friska tag. Vi färdigställer bageridelen, butiken och lite annat smått och gott. Snart öppnar vi! En ny hemsida med all info dyker upp under helgen. Håll ut!


6 kommentarer:

 1. JAG VAR BOT av herpes med hjälp av DR OOSA örtmedicin

  Jag fångade genital herpes från min fd pojkvän som aldrig haft några symtom. Jag har haft det i 4 månader nu, och det har påverkat mitt liv. Jag har sagt till min man som jag litade på det och jag har aldrig haft en dålig reaktion, det har påverkat min nya relationer med min make. Folk tror herpes är verkligen en mindre hudirritation herpes har en långsiktiga effekter på hälsan. Stigmaen bifogas detta virus genom okunniga människor är löjligt. De flesta människor har herpes i en eller annan form. Jag skulle vilja råda folk om hur jag bli av med min herpes.i läste en kommentar på internet, och jag såg ett vittnesbörd postad av en kvinna från ön som hon bli av med henne herpes med hjälp av läkare OOSA. så jag blev så glad när jag såg att inlägget, att hans växtbaserade läkemedel är free.i snabbt samla in växtbaserade läkare e-post och jag e-post honom inom fem timmar han svara på min email.i förklara saker för honom att han berättade för mig att inte oroa sig för att Jag ska fylla sin växtbaserade formen önskar jag did.he enda begäran för lite pengar att han kommer att använda för att köpa varor för framställning av örtmedicin, vill jag skickar till honom eftersom smärtan var för mycket för mig att bear.after några dagar han berättade att han har förbereda örtmedicin, att jag skulle skicka honom min adress som han vill ska skickas det till mig via DHL eller FED-EX som var hur jag fick växtbaserade medication.and jag använder det som jag fick höra .När några dagar fick jag veta att min herpes var ingen more.when några av min vän som har herpes såg mig de var överraskande och jag också introducera dem till mannen och de är också bota från samma herpes.if du har herpes, vänligen kontakta läkare OOSA via e-post doctoroosaherbalhome@gmail.com

  SvaraRadera
 2. I used to suffer from HERPES SIMPLEX VIRUS for about 3 years. No medications or treatments ever really did anything for me (i tried them all no one work. but I was actually able to completely cure HERPES naturally after countless hours of online research. What worked for me is as follows: I saw Dr EDWIN Information online that he normally cure and treat disease and infirmities with his Herbal Medicine, I never really believed the people who where recommending him thou i saw on blog about 6 people where also testifying on how they were cured by Dr EDWIN, and still Ellen recommend Dr EDWIN who uses herbal medication to cure HERPES SIMPLEX VIRUS and gave me his email, so i mail him He told me all the things I need to do and also give me instructions to take, which I followed properly.Before I knew what is happening after two weeks the HERPES SIMPLEX VIRUS that was in my body got vanished. so if you are also heart broken and also need a help, you can also email him: draziengbe@outlook.com. if you are infected with any disease like HIV,AIDS, CANCER,HERPES SIMPLEX VIRUS, or any other disease you can also be happy like me by contacting.....
  Name: Dr.EDWIN
  What apps Number: +2348023949859.
  Email: draziengbe@outlook.com
  I“m given you 100% grantee, soon as you have getting in touch
  with Dr.EDWIN your problems will be solved accurately.
  Thanks..

  SvaraRadera
 3. ATTENTION YOU ALL. i wish to inform you all

  that after all the herbal doctor that i contacted, Dr Monday (nativeherbalclinic@gmail.com) was the

  only one that cured my Herpes Virus with his Herbal Medicine.

  i have contacted about 4 different herbal doctor and i was just been SUCKED. well thats the past.

  Am very happy now that am cured finally by Dr Monday.

  I contacted

  Dr Monday just last week when i was confused on who to contact, and he

  gave me an online Details center to fill. i filled the form with my

  details and he wrote back to me that it will take (3 Weeks) for

  me to get cure. To my greatest surprise, after two weeks i

  go for a medical check up to confirm my STATUS. and i went to 6

  different hospital and i was tested NEGATIVE. so i decided to inform the

  general public so that you wont waste time sharing tears and losing

  hope.

  you can email him Dr Monday on his email: nativeherbalclinic@gmail.com

  or visit Www.nativeherbalclinic.webs.com

  PLEASE contact to avoid disappointment

  SvaraRadera
 4. Use this my agent payment details to send the money Via western union


  First name.... Veronica
  Last name....Eguakun
  country...nigeria
  State....edo state
  Address... no 890 air port road benin city
  Test question... blue
  test answer.....black

  SvaraRadera
 5. Min herpes historia
  Min glädje känner ingen bindning, jag trodde aldrig att jag en dag kommer att leva på jorden härdad av detta virus. Jag har lider av detta dödliga viruset "HERPES SIMPLEX VIRUS" sedan 5 år sedan. Jag har spenderat mycket pengar på droger och går från ett sjukhus till ett annat, sjukhuset har varit min mest besökta plats där konstant kontroll har varit min hobby inte förrän en dag bestämde jag mig för att dela min situation till en mycket nära vän till mig och hon var väldigt upprörd över mig för att inte berätta för henne sedan dess att hon är medveten om en läkare som heter Dr. Sani som hjälper människor att härda sina HERPES. snabbt kontaktade jag hans email: perfectherbalcure@gmail.com som gavs till mig av Carolyn, bara för att ge honom ett test, jag pratade med honom, bad mig att göra vissa saker som jag gjorde, berättade han för mig att han skulle att förbereda och skicka några växtbaserade botemedel mot mig, vilket han gjorde och därefter fick jag det och efter att ha använt växtbaserad botemedel inom 2 veckor och några dagar var jag helt botad, jag var tvungen att gå tillbaka till samma sjukhus som jag tidigare har gått för att bekräfta mitt botemedel och se, jag blev bekräftad negativ av min läkare, så idag är jag här för att sprida mina goda nyheter om hur Dr. Sani räddade mig från mardrömmen och utbrottet av HERRES VIRUS. Du kan kontakta honom via e-post: perfectherbalcure@gmail.com eller Whats-app: +2348118184266. Om du fortfarande lider av detta dödliga virus ... tror jag att du ska bli glad och känna dig levande igen precis som jag är just nu.
  E-post: perfectherbalcure@gmail.com
  Whats-app: +2348118184266

  SvaraRadera

01 09 10