onsdag 28 september 2011

Nytt till höger

Gick som vanligt upp sjukt tidigt, helt ofrivilligt såklart. Vissa ungar alltså. Har ändrat lite med bilderna och infon till höger här på bloggen som morgonnöje. Kolla in!
Hittade den här bilden också som jag måste visa:


Lånad från Jessicas fina blogg.
 Barnset som jag har gjort till en
liten Elliot.


Jahapp - ha en kreativ onsdag!3 kommentarer:

 1. Hej fina Frida!!
  Hi hi, vad kul :)
  Alla som har sett Elliots keramikset älskar det, så bli inte förvånad om det kommer fler beställningar!! Du är så himla duktig!

  Önskar dig en jättefin dag! Kramis Jes ♥

  SvaraRadera
 2. Hej! kanske bestaller barnsetet till min brorson Walter. Vad kostar det!?
  Hug Annika Sundholm

  SvaraRadera
 3. Hej! Här kommer en viktig anteckning ;)
  För det gäller att vara ute i god tid!!!
  Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i
  HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (vi har nämligen en lika stor källare och övervåning), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
  Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
  KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019
  www.levvackert.se ps tyvärr kan vi själva inte bli återförsäljare åt fler men tror att du själv med dunder o brak kan sälja dina saker på vår marken

  SvaraRadera

01 09 10