söndag 4 september 2011

Söndagsbilden

höstligt värre

Härliga söndag. Städa i trädgården och riva tapet står på dagens Todo-lista. Kanske palla björnbär hos Krons också. Vore allt fint med björnbärssylt till pannkakorna i vinter. Vad ska ni göra?

8 kommentarer:

 1. Gå tillbaka till sängen med en kopp jasminte och en riktigt spännande bok...
  Ha det fint!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 2. Palla björnbär låter kul...akta dig bara för taggarna;)
  Tack för bilderna i ditt förra inlägg!! det blev inget Formex för mig i år heller...så jag slukar all information jag kan få på bloggarna. Dina bilder visar vad jag anade...mer färg!!!:)) Jag kan aldrig bli helt vit, jag älskar färg alldeles för mycket!!

  Ha en fortsatt fin söndag!...
  och pannkakor med björnbärssylt ÄR GOTT!!

  //lisamaja

  SvaraRadera
 3. Jag måste vara väldigt kaksugen för på den lilla bilden inne hos mig så detta ut som en chokladkaka med något strössligt över sig ;-)

  SvaraRadera
 4. Ahh vilken härlig bild! Snyggt :) Jag kollade på Adlibris efter din bok men den gick ej beställa. Kollade inte någon annanstans heller och troligen har du redan skrivit nån gång att den inte "släppts" ännu....Men jag har inte läst ordentligt förstås. Ha en bra ny vecka!

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 5. Praliner! - den har fastnat någonstans mellan Kina och oss - men ska dyka upp i veckan! Kul att du vill beställa den, kram Frida.

  SvaraRadera
 6. Tack så mycket för att du svarade! Ok, då vet jag att den är på väg, ska hålla utkik efter den :)
  Ann-Louise

  SvaraRadera
 7. Har tittat in här förut men det var länge sedan nu. Är laddad med inspiration efter Formex och fick en till liten dos nu när jag tittade in här hos dig.
  Härligt!
  /Emelie

  SvaraRadera
 8. Fin bild som visar hösten i ett nötskal. Härligt!

  SvaraRadera

01 09 10