söndag 13 november 2011

Dagen för far

Firar vi idag. Ganska lite men ändå. Här blir det havreflarn med smörkräm och teckningar som presenter. Min egen pappa har fått ett vykort hoppas jag. Han bor ju på Gotland och postgången till den ön är ju hyffsat instabil.


Min pappa Ramon
med Jack och Bill

Hur firar ni sådana här dagar? Inte alls eller med blåsorkester?

I kväll syjunta - en lerig sådan för vi ska vara i min verkstad och göra ljuslyktor med pepparkaksformar. Mycket enkelt och roooligt. Visar resultatet i morgon.


God söndag! 

5 kommentarer:

 1. Inte mycket till blåsorkester här hos oss, själva jubilaren jobbar och vad det gäller de äldre ( pappa och svärfar) så blir det ett telefonsamtal, så kul har vi det här ;)

  SvaraRadera
 2. Barnen får fira sin dag med sin pappa, Lite kaffe på sängen och ta med honom på bio är sådär lagom perfekt

  SvaraRadera
 3. Jodå här firas en och annan pappa,
  ha en skön söndag!
  Mvh Malena

  SvaraRadera
 4. ja inte firar vi med nån blåsorkester.. men vi bjöd ungarna med resp på mat.. köttgryta o pot.. o tårta + kaffe till efterrätt.. o nu ikväll skall vi iväg o fira min pappa.. det blir en borste som jag har målat.o en skraplott..gav samma sak åt svärfar..Va kul med syjynta i keramikverkstan..o dessa lyktor får du visa sen..för de "låter i mina öron" som häftiga.

  SvaraRadera
 5. Nybakade scones på morgonen som barnen var med o bakade. Långfrikost i sängen alla fyra. Farsdags brev o present. Glögg till gammelfar. Jag tycker om att ta alla tillfällen i akt o fira :)

  SvaraRadera

01 09 10