lördag 5 november 2011

Hej

alla nya människor som dyker förbi! Fler av er har skrivit så fint om mig och bloggen att jag blir generad. Tack! I helgen kommer jag att sammanställa några av dessa texter jag fått det här året och använda mig av som reklam på min hemsida. Andra sparar jag till att värma mig med vissa sämre dagar. 
Alltså Eva skrev så kul och Caisa gjorde så snyggt. Kolla in!


Nu säger vi välkommen lördag.

6 kommentarer:

 1. Ha en fin lördag bästa Frida! Jätteroligt att du blir uppmärksammad för din inspiration, du är ju bara sååå bra.

  Kram Elvira

  SvaraRadera
 2. Tack snälla frida för att jag fick låna bilder - en ära att få ha dina alster på min blogg ♥
  Och eva hon är kul hon, håller med, jag vill oxå ha höns :)

  en fin helg till dig!

  SvaraRadera
 3. Är ny besökare av din blogg men ser genast att det här är en blogg i min smak. Lägger genast till den i min favoritlista på google reader.

  På återseende! Ha en trevlig helg!
  mvh/ Teres från Örnsköldsviks-trakten.

  SvaraRadera
 4. Hej svejs! Har precis hittat din inspirerande blogg, efter att ha köpt din keramikbok. Gick en keramik/drej kurs för några helger sedan och dina tips i boken kom väl till pass....så nu är jag fast och vill bara lära mig mer.

  MVH/Anneli

  SvaraRadera
 5. Hahaha, vad underbart!
  Jag får väl ov att berätta att jag har kommit över den värsta avundsjukan (hönsen behöver vi inte gå in på), och är på rätt god väg att återuppta drejningen. Till stor del tack vare den mentala käftsmäll som din blogg innebar för mig. Tack för den!
  Du har i mig en trogen läsare.

  Massa kramar.

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Ville bara berätta...att jag äntligen! fått Din fantastiska bok i min ägo. Jag fick den i födelsedagspresent, precis som jag önskade;) Den var inte lätt att få tag på, slutsåld!! sa min dotter. Det låter väl bra?
  Imorgon ska jag sitta i sköna fåtöljen och bara bläddra, läsa och njuuta...förhandstitten lovade mycket gott!! Jag är så lycklig!!

  Ha en fortsatt fin helg!
  kram lisamaja

  SvaraRadera

01 09 10