onsdag 23 november 2011

Krassligt

Var det här. Och överallt verkar det som. Alla som har barn säger nog det samma - frågan är vilken sjukdom som inte härjar just nu. Jag är än så länge frisk. Peppar peppar. Det är ju för sjutton advent i helgen!
Jag tänkte sätta igång med julstöket idag. Koka kola. Gör alltid mellan tre och fyra hundra satser (lite överdrivet) av Leilas smörkola till jul. Säljer ungefär 5 strutar och äter upp resten själv. Godare kola finns inte!
Så här gör man.
Har ni satt igång med julbaket än?
Dagens tips! NA lottar ut 3 ex av min bok Fabulös keramik - allt du behöver göra är att maila till bostad@na.se så är du med i utlottningen! 
Dessutom kan ni alltid prova lyckan här 2 böcker ligger i potten och vinnare dras 1 december.
Lycka till!

6 kommentarer:

 1. Inget större bakande att tala om här än, lite lussebullar är allt. Men men jag ska snart sätta igång. Brukar alltid bjuda in till lite glöggis första advent och nu har det liksom blivit en tradition och folk förväntar sig att det blir som vanligt. ;) Så jag får stå mitt kast....hihi - det gör jag så gärna!

  Mumsa på nu så ska jag inte störa!
  Emelie

  SvaraRadera
 2. Hej
  Åh så gott det lät kanske ska testa i år :)
  Men fy så tråkigt att inte känna sig på g, men det är mycket sjukdomar nu...
  kanonläcker bild!
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 3. Tusen tack för tipset. Ska definitivt koka ihop denna goda kola i helgen.
  Önskar dig en trevlig dag!

  SvaraRadera
 4. Hej hej!

  Vi gör alltid massor utav julgodiset men det brukar alltid ta slut innan jul. Men i år planerar jag att göra ännu mer så det åtminstone finns kvar till julafton:)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Här bakas det bara värre, har tänkt ha pepparkaksprovning i helgen och testa olika degar så det blir verkligen att baka imorgon och på fredag. Låter mumsigt gott med kola!

  SvaraRadera
 6. Hej! Tack för tipsen om den goda kolan. Kola är svårt tycker jag och går gärna på rekommendationer! Så tack, denna blir det till julbaket iår!

  kram

  SvaraRadera

01 09 10