tisdag 27 december 2011

Bye bye granen

Nu är julen slut tycker jag. Granen ligger utanför dörren i sommarvärme om den inte blåst bort vill säga. Det enda jag kommer att sakna är julkulorna. Tänker att dom borde vara framme året om.


Hej då blandade godingar från Indiska, Rusta och hemmafixade Dallaskulor - vi ses nästa jul.Men några stjärnor och ljusslingor får sitta uppe ett tag till. 
Hur länge suger ni på julkaramellerna?

16 kommentarer:

 1. Haha, jag gillar Dallaskulan skarpt! Jag älskar ju julen och suger på karamellen ett bra tag till.
  Hoppas att ni haft en härlig jul!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Granen får stå till Tjugondag Knut alltså 13 jan enl. gammal tradition. Sen blir det tulpaner och vårblommor som får ta vid.

  /Anna

  SvaraRadera
 3. Jag njuter lite till av julen, fram till Tjugondag Knut som sig bör. Är ju en av dem som inte plockar fram julen ordentligt förrän kvällen före Julafton för att sedan njuta ordentligt under mellandagarna!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Hallojsan!

  Så fort annandagen är över vill jag kasta ut julen och ta in våren och krispiga tulpaner!! har dock inte gjort detta ännu..men i dagarna åker den ut!!

  Vilken rolig idé att ha Dallas bröderna på julkulorna..otippat så att säga ;)

  ha det gott!! Kramis Sanne

  SvaraRadera
 5. Oj, det var en snabb jul!! här suger vi på karamellen till åtminstone över trettonhelgen. Sen brukar det se så dammigt ut med julsaker och så åker dom ut...eller...rättare sagt samlas ihop, och så får dom stå på bordet i "finrummet" och vänta på att packas ner snyggt och prydligt tills nästa jul igen. Det är alltså en lång prosedur, från uppackning till nerpackning.

  God fortsättning förresten...;)

  //lisamaja

  SvaraRadera
 6. Jag har den också kvar ett tag till. Vi tar ju in den dagen före julafton. Fina kulor. Man kan ju ha kulor i en glasskål ;-)

  SvaraRadera
 7. Jag hade också gärna haft framme kulorna året runt men när dagarna blir längre vill man ändå lägga undan dem. Brukar ske till nyår. Efter det känns det inte fräscht längre

  SvaraRadera
 8. Jag skulle vilja ut ut ut med det nu nu nu! Men barnen säger att det ska vara kvar och då blir det så. Jag vill plocka bort, städa och fixa till det rent och fräscht. Jag hade vårkänslor igår. De var så verkliga att det nästan kändes sant. När jag tittar ut genom fönstret ser jag snö, det blåser och virvlar. Länge kvar till den fina påsken. Jag får njuta av en brasa i kaminen.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 9. Tidigare hade jag granen inne ända till tjugondag knut om det bara var möjligt, men nu när vi inte har riktig gran känns det inte lika viktigt. (Speciellt inte som jag har haft julgranskulorna hängande i fönstren ända sen i augusti!)

  SvaraRadera
 10. Hejsan!

  Låter underbart att granen redan är ute! Hoppas kunna övertala mina barn att den skall ut typ imorrn!

  God fortsättning!

  SvaraRadera
 11. Just nu njuter jag för fullt, av både granen, resterna av julgodis och det sista av Julmaten.
  Men nästa vecka åker det ut...då är det VÅR!! :)

  SvaraRadera
 12. Ja tills efter nyår låter jag nog allt vara- mest av bekvämlighet;) Kramar

  SvaraRadera
 13. Härliga Dallas kulor : ) kram Sofia

  SvaraRadera
 14. Hallå där, ah, din blogg är som en godispåse, jag älskar verkligen din stil och om jag ska vara ärlig har jag inte förr varit så jätteförtjust i just keramik men kikar man på dina alster blir man omvänd för evigt, fasen va mycket snyggt du gör, fantastiskt!

  Julen är puts väck här med, man börjar förstå mer och mer varför man vill välkomna julen redan i början av november, för den 27 dec tål man inte längre att se den!

  Jag har tagit bort allt juligt men kommer dock att behålla min gran, har valt kulor i den stil o färg som passar rummet i övrigt så den passar alla vinterfester framöver. Stjärnor i fönstren är kvar också, men det är det enda....

  TACK för fin inspiration i din blogg, en bra sista vecka på gamla året önskas från Nordingården

  SvaraRadera
 15. Ha ha, underbara Dallaskulor, har jag inte sett förut. Tycker också att ugglan var så fin så fin. Påminner om en del pynt jag såg i Köpenhamn på Illums för några veckor sen :)

  SvaraRadera
 16. Jag håller ut till tjugonde knut :) sen är det skönt att städa bort julen. Men nu tycker jag precis att jag fått fram allt ...

  SvaraRadera

01 09 10