tisdag 13 december 2011

Kookoo

Jag fick världens finaste födelsdagspresent av Sebe. Ett gökur. 
Varje timme öppnas dörrarna och ut kommer en pippi och sjunger lite försynt. 12 olika fågelläten kan den. 
Jag hade glömt att jag önskade mig ett gökur därför blev jag väldigt glad när Jack (efter att ha lovat sin pappa heligt och dyrt att inte berätta vad som fanns i paketet) redan kvällen innan min födelsedag viskar: 
- Det är ett gökur i paketet!
Här kan ni hitta ett likadant om ni blir sugna på fågelsång till kaffet.

10 kommentarer:

 1. Ungar är fantastika eller hur? Ett gökur..det måste jag fundera på...kan det vara rogivande???! kram

  SvaraRadera
 2. Kvällens sista skratt, tack och god natt!

  SvaraRadera
 3. Haha! Man har ju hört talats om utpressare som promt ska veta vad det är i paketen.. men dom som berättar, fniss!! :)
  Va roligt!!
  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Åh vad fint! Jag köpte just ett halsband med ett gökur, fast det har ingen liten fågel som kommer ut och säger cuckoo.

  SvaraRadera
 5. Så fräckt, modern variant...skulle vilja ha tag på ett gammalt men kanske det är en dålig ide, dom kokoar ju ganska högt ganska ofta:)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 6. HÅ HÅ, jag hade en likadan skvallerbytta när hon var runt 4 5 år. Hon sa det precis i öppningstillfället vad det var för något. Så jag slutade att tala om vad som fanns i paketen ;-)

  SvaraRadera
 7. Söta barn!! De bubblar över allt som oftast tycker jag :o)

  //Linda

  SvaraRadera
 8. Hej! Fungerar ditt gökur bra? Jag har köpt en lika dan men den fungerade inte, ska nu få en ny. Men jag undrar om det är vanligt att de inte fungerar efter ett tag? De är ju så fina!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den fungerar bra, lite jox med batterierna bara - och så har pendeln ramlat av några gånger. Men nu funkar den utan anmärkning. Vad tråkigt att din var pajj - hoppas den nya blir bättre!

   Radera

01 09 10