måndag 11 februari 2013

Kapell i svart/vitt

Bara för att lura er lite. Det har ju inte målats nåt här inte. Men ställningen har vi satt upp. 

Och så har vi hittat tre lampbollar! De skulle såklart sitta på taklampan som såg så konstig ut. Bolliga lampor på väggar och i tak kan man säga är belysningstemat i kapellet. Under trappen har vi pillat fram en liten lönndörr också - mycket mysigt gömställe för barn och råttor.

7 kommentarer:

 1. Förutom att jag känner mig väldigt lurad just nu känner jag mig väldigt glad också. Tänk att ni snart kommer öppna dörrarna för oss vanliga dödliga och att vi kan få hänga runt i denna unika miljö bland barn och råttor. Det finns mycket att se fram emot. Heja er.

  SvaraRadera
 2. Apläckert ställe!Det ryser och myser i mina "gamla fina hus"-antenner. Lycka är att äga ett kapell!Vilken tur att just ni fick köpa det som har så många bra idéer och god smak :) Ser fram emot premiären :)

  SvaraRadera
 3. Så fina lampor och de ser ut att passa så bra. Är det gamla lampor eller har ni köpt dem nu? Vart har ni i sådana fall köpt de som sitter på väggen?
  Har en taklampa med boll som jag har köpt på auktion, men har inte satt upp den ännu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst passar de bra! Har suttit där mycket länge och är nog väldigt gamla så jag vet inte riktigt hur man får tag i sådana - kanske finns de i nyproduktion?

   Radera
 4. Ja jisses vilket ställe!!! Det där blir superbra :)

  SvaraRadera
 5. underbart!
  Älskar allt.
  Allt utom råttorna :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag gillar verkligen lamporna, såå snygga!
  Tror det kommer bli ett alldeles ypperligt vackert ställe när ni är klara med det, om man nu någonsin blir klar med ett gammalt hus. Förhoppningsvis kommer jag förbi och kikar in sedan. Lycka till nu med alla bestyren!

  SvaraRadera

01 09 10