S j u k t goda. Barnen gav dem trippla tummar upp då inte ens dubbla var nog!
Ja jösses. Kaffet ingick inte i receptet utan det drack jag under tiden och morteln använde jag till att banka ut klumparna i mitt farinsocker om ni undrar.
Dessa har ni chansen att smaska på om ni dyker förbi mitt lilla café i helgen. Bullar och halloncupcakes utlovas också!
Välkomna mellan 10 och 18
både lördag och söndag!
Skulle inte tveka att ta en tur till Rönne och äta massor av smarriga kakor om det inte var så att jag hade kurs i helgen! Damn... Man kan ju inte äta kakan och ha den kvar... har jag hört. Good luck! Det blir nog succé!
SvaraRaderaTack för recepttipset, ska genast prova det! Blir nog lite extra smarr till kvällen! /Magdalena, HemmaFABRIKEN
SvaraRaderaOj så mumsigt. Det låter ju onekligen som att detta recept bör provas! Jag har planer för att göra en bak- och handlingslista idag för bak jag tänkt göra i helgen - har en hel frys som ska fyllas inför en liten väntad bebis. Av erfarenhet vet jag att det behövs m-y-c-k-e-t fika de där första veckorna :)
SvaraRaderaHejsan
SvaraRaderaÅhhh så mumsigt de låter & så synd att jag missar dessa läckerheter:( typiskt.
Ha en bra helg & Valborg
Krammiz
Sussi
Dessa smarriga ska jag försöka mig på i morgon....hoppas det blir lika goa å sega som dina ser ut! Ha en bra Valbogsmässoafton....
RaderaKram Annika
Galet snygga kakbaksbilder Frida!
SvaraRaderaSjälvklart kommer jag & äter upp dem :-) & kollar in snyggsnygg keramik & trädgård to be.
Ses imorrn-Kram!
Åh, jag önskar att jag bodde nära dig! Jag hade varit hos dig ofta! Din keramik och dina kakor! Wow!
SvaraRaderaHa en fin kväll!
Kram Jenny
Hej!
SvaraRaderaDet är jag igen!
Jag har gjort ett inlägg på min blogg idag (lör) om Fab. Jag har länkat hit till dig. Jag hoppas att det var ok!
Ha en fin dag! Lycka till!
Kram Jenny