onsdag 23 november 2011

Adventsöppet i verkstanPå söndag firar vi som bekant första advent. Upp med stjärnor och adventsljusstakar. Jag kör på som vanligt och har öppet alla söndagar i advent mellan 12 och 16. Glöggen är varm, kolorna sega och julkänslan är på topp.
Nu på söndag är det dessutom lerworkshop i verkstan - kom och gör finfina lyktor av kakformar. Jag bränner och glaserar dem så de är klara till tredje advent. 
Välkomna!
8 kommentarer:

 1. Vet du om att din blogg sprider lyckokänslor i hela kroppen. Vilken underbar, rolig, lekfull,fantastisk och ljuvlig keramik du gör, helt outstanding.
  Vackra bilder som inspirerar en kreativ själ gör inte saken sämre.
  Jätteglad är jag att jag fann dig och din blogg, genom Norrfrids blogg. Nu kommer jag hänga här med jämna mellanrum.
  Själv är jag filtmakare och jobbar med ull, som även det är ett fantastiskt material. Förr skulpterade jag mycket i lera och älskade det men det blev textilen som tog över till slut så jag fogade mig och glädjer mig var dag åt min lyckliga tillvaro i Makalöst Filtmakeri. Kika gärna in på min hemsida. www.makalosfiltmakeri.se
  Ha en skön dag trots gråvädret.
  /Moni

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Vilken fin kommentar ovan.Jag håller med. Ljuslyktorna är jättesöta. och kakorna ser mycket smarriga ut. Själv ska jag försöka mig på macarons idag. Vi får se om de blir bra:)

  Ha en go dag! Kram

  SvaraRadera
 3. Åhh, jag önskar att jag bodde närmare så jag kunde komma och adventsmysa hos dig i din verkstad, det skulle vara roligt att se dig in action :) ..

  Jag håller verkligen med föregående kommentarer, man blir glad när man tittar in här.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Det låter helt underbart!! Jag skulle ha bott liiite närmare bara... :)

  SvaraRadera
 5. Ser inbjudande och smarrigt ut!
  Gillar verkligen de fina jullyktorna.
  Snor nog marshmallowsidéen till min flickas kalas! ;0)

  Hils
  //Anna

  SvaraRadera
 6. Lyckan infann sig när jag insåg att du och din vackra keramik inte alls finns långt bort från mig. Ska försöka komma och kika på dina vackra saker nästa helg! :)

  SvaraRadera
 7. Otroligt fina och mysiga bilder som vanligt. Julstämningen kommer sakta krypande. Mumsiga macaronsen ser ut, jobbar på min egen variant på macarons. Spana in på ciassmating.blogspot.com
  Må gott

  SvaraRadera
 8. Fantastisk bild och fantastiska kreationer =)
  Önskar dig en trevlig fredag!!

  SvaraRadera

01 09 10