tisdag 8 november 2011

Snart

är det ju jul. Alltså jag måste lägga på ett kol. Dreja så det glöder. Och ladda inför första advent. Då tänkte jag smälla upp dörrarna till min lilla verkstad och bjuda upp till en liten julig lerworkshop. Med glögg. Mer info dyker upp snart.Ja vad säger vi. Julen - hiss eller diss?


13 kommentarer:

 1. Hiss!! Jag älskar julstök och mys med fina julblommor, härliga dofter från glögg, saffran och pepparkakor och så allt fint pynt.

  SvaraRadera
 2. Hade du frågat för för 4 år sedan hade jag sagt diss. Nu hissar jag så det står härliga till =)

  SvaraRadera
 3. Hej
  Jag hissar så högt det går älskar julen:)
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 4. Hiss! Gud så mysigt det låter!
  Kram E

  SvaraRadera
 5. Hiss så klart! Behövs i vintermörkret. Har redan sytt årets julgris från panduro!
  / Nina

  SvaraRadera
 6. Jag ÄLSKAR jul!!! Eller mest tiden före jul, 1:a advent är bäst! Alla dofter o smaker som tillhör julen är riktiga favoriter.

  SvaraRadera
 7. Hissar-inte så oväntat va!?
  Apelsin- & nejlikedoft,pepparkaksdeg under strumporna,det går knappast att dissa och alla juliga blommor...imorrn tittar jag förbi en snabbis vid 16-taget. Kram :-)

  SvaraRadera
 8. Det är trevligt med jul, och jag blir jättepeppad när du skriver julworkshop!!! KUL!

  SvaraRadera
 9. Vilket trevligt initiativ! Om jag inte hade haft egna julmarknader att tänka på så hade jag gärna tittat in. Såg att du är med på nästa Pecha Kucha! Då kommer jag definitivt! Vad spännande!

  SvaraRadera
 10. Ååå ja, snart jul, underbart. Jag ska på kransbindarkurs och göra någon flott krans. Himla kul med kreativitet. Det finns det massor av hos dig - underbart!

  Kram Madeleine

  SvaraRadera
 11. Hiss. Kan inte säga annat. De flesta jular har varit fina. I år är jag bara glad och myser för att alla kan samlas. That´s it. Hoppas du får en finfin jul!

  SvaraRadera

01 09 10