lördag 24 mars 2012

Hurra

vilken dag! Ut ut ut! Här ska eldas, krattas och trädgårdsplaneras. Har det någonsin varit sånt här väder i mars? Jag känner för att plöja upp ett enormt land men tror att jag får nöja mig med mina pallkragar en säsong till. Är ni odlingsgalningar?


Odlingspinnar i keramik.
Lätt som en plätt att göra!

7 kommentarer:

 1. Ha ha ha...ja nog får man galna känslor när vädret är så här vackert. Jag brukar så en massa varje vår, men i år har jag bestämt att andra ska få göra det jobbet åt mig. Jag köper alltså :o)
  Jo...i den stora buren bor en Grå Jako-goja. Maja heter hon och pratar oavbrutet. Just nu sjunger hon...Gulligullan koko som en gök! Så inte saknar man underhållning här inte.
  Ha en bra dag i solen!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Ja visst har det varit otroligt bra Marsväder!:)
  Pratade precis med min pappa, han hade köpt plantor, Oregano, timjan, citronmelis, vitlök etc, Allt var till våran kryddträdgård som han ska hjälpa till att göra;) Han är odlingsgalen!!:)
  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Visst blir man helt prillig! Penségalen också! Märker att jag plötsligt fasar ut från alla drejbloggar till trädgårdsbloggar. Själv tänker jag gräva upp en stor fin rabatt där jag bara skall ha sommarblommor som skall sås på friland. Tjoho!

  SvaraRadera
 4. Så härligt, jättefin blogg du har, kram

  SvaraRadera

01 09 10