söndag 25 mars 2012

Min stil

Nu är det så här att InspirationsFabrikens tema för denna gången är Min stil. Vilket angenämt tema. Jag menar om det är något man vet så är det väl vilken stil man anammar. Eller? 
Bara för att jag bor i ett gammalt vitt torp med möss i pianot så gillar jag inte bara bondromantik. Nä jag gillar stram dansk design också. Och funkislägenheter. Och kitsch. Och - ja ni hajjar, det mesta är alltså min stil. Men så här ser det oftast ut när jag tar fram kameran. 
En del av bilderna har ni säkert sett förut här på bloggen..
Ibland är det allt lite jobbigt att inte ha bestämt sig. Över gällande stil alltså. Varje gång jag och min man besöker någons finfina hem drabbas vi av total göraomlusta, rusar hem - drar fram målarburkar och river bärande väggar med stor entusiasm. Härligt och hårresande.
Har ni koll på stilen? 

14 kommentarer:

 1. Nej ikke rigtig, men bliver meget inspireret , og noget bliver til virkelighed og andet bliver i tankerne :0)

  SvaraRadera
 2. fast det vore också så otroligt tråkigt om man hade hittat "the one and only " då hade man ju missat alla de där galna projekten man drar igång med stor entusiasm........för övrigt UNDERBARA bilder du visar ....

  Kram Pernilla på Piazzan

  SvaraRadera
 3. Nej, jag har inte hittat stilen. Jag tror att min stil är en blandning av stilar som ständigt är under förändring. Jag älskar din stil, dock!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Tycker absolut DU har koll. Det är ljust, lustfullt och lantligt med tonvitt på färg. Skulle också vilja gå loss med färgburkar och riva väggar men måste vänta tills jag KANSKE någon gång hamnar i ett hus igen. Här har vi en blandning av min mans och mina prylar på liten yta... Ingen utpräglad stil riktigt. Men jag VET att jag tycker om stilen i Marie Claire Maisons tidningar på 90-talet.

  Du visar fina bilder och jag gillar din blogg!

  /Olga
  arie Claire Maisons stil.

  SvaraRadera
 5. Och min favorit här bland dina bilder är kossan under trädet!

  /Olga

  SvaraRadera
 6. Jag gillar oxå många olika stilar och har svårt att bestämma vilken som ska få dominera så det kan bli lite blandat..även i klädväg!..men det är ju enklare, kan ju ha olika stilar varje dag om man vill! Ibland tänker jag att man skulle inreda varje rum i olika stilar så man får sitt lystmäte men... :)

  SvaraRadera
 7. Glömde säga att vilka underbara bilder du visar! Både på din keramik, mat, inredning och natur! :)

  SvaraRadera
 8. Hejsan

  Näääee här har man missat helt vad stil är...massor med blandning här hemma. Gillar Nästan allt.

  Vackra bilder du bjuder på.

  Ha en forsatt bra söndagskväll
  Sussi

  SvaraRadera
 9. Hu'vet på spiken -kan inte heller bestämma mig för stil... :) fast det är lite som att både få äta kakan och behålla den, eller hur?!

  SvaraRadera
 10. Underbara bilder. Gillar din stil skarpt.

  SvaraRadera
 11. Frida! Den 7 eller 14 maj ska jag rakubränna! Kan du då?

  SvaraRadera
 12. Oj, om jag känner igen mig? Jag håller som bäst på att bråka med mig själv om vad jag har för stil så det är lustigt att du just tog upp det.
  Jag gillar också så mycket olika och "går igång" på fina hem och prylar!
  Jag försöker mixa allt så att det blir ett hem som är vi, men fastnar ibland i vissa moment som t ex belysningen. Jag hittar aldrig lampor som jag vill ha, eller jag vet kanske inte riktigt vad jag vill ha - bara att vi behöver mer belysning...
  Jag blir så otroligt inspirerad av dina fina keramikalster så kanske inom snar framtid blir det en keramikkurs trots att jag inte känner att jag har tid. Din bok är helt enkelt fantastisk på alla sätt!
  /Åsa

  SvaraRadera
 13. Kul att se blandningen! Jag gillar din stilblandning och dina vackra bilder!

  SvaraRadera
 14. Åh vad fint!!! Fantastiskt. Älskar din blogg. Och din stil.

  SvaraRadera

01 09 10