tisdag 27 mars 2012

Pelargoner högt och lågt

I verkstan har jag rätt smala höga fönster och det är svårt att plats med många krukor i fönsternischen. Men då kom jag på så fiffigt att en stege löser det problemet. Så nu står mina pelargonsticklingar (ludwigsburger, tango, mårbacka och några fler) på varandra och matas med lagom doser sol (silat genom det smutsiga fönstret). Jag vet att det är brukligt att putsa fönstren såhär års men finns det något värre? 
10 kommentarer:

 1. LOVE Geraniums ;-)
  They look so nice displayed on a step ladder as an etagere,
  Great idea!
  Ha en trevligt dag
  LOVE PEACE enJOY!
  Julie
  x

  SvaraRadera
 2. Might use this on my balcony - the ladder i mean. Great idea!

  SvaraRadera
 3. Vilken bra idé!! och snygg också!!
  Men...inte visste jag att man ska putsa fönster så här års...det har jag inte riktigt tid med just nu. Jag låter nog solen sila in i lagom dos och fördelen är att jag inte behöver några solskydd när den blir för stark;)

  Ha en trevlig dag!
  kram lisamaja

  SvaraRadera
 4. Fint blir det också :)
  Vi satte upp en gammal bokhylla framför fönstret :)

  SvaraRadera
 5. Nu måste jag leta efter en stege. Tror jag såg en i vedboden på det gamla torpet. Så himla fint och hemtrevligt. Sticklingar kom fram!

  SvaraRadera
 6. Åh, det var både snyggt och smart! :) Min stege har lite "kullriga" steg så den är inte att lita på tyvärr..måste ta en titt på mina pellisar! kram

  SvaraRadera
 7. Passar toppen på vår "Ernststege" på torpet!
  Tipstack då ;)
  KRAM

  SvaraRadera
 8. Åh, så fint! Perfekt sätt att utnyttja fönstret. Och ja, visst är det allt hög tid att putsa fönstrena, men våra fönstren har varit smutsiga hela vintern så några dagar hit eller dit spelar liksom ingen roll. :)

  SvaraRadera
 9. Vad härligt det ser ut! Jag har alltid tyckt att använda en stege för att ställa blommor etc. på är så himla fint. Synd bara att det inte passar nånstans hemma hos mig.

  SvaraRadera

01 09 10