torsdag 12 april 2012

Indisk tvål



i snyggaste förpackningen fick hänga med i senaste leveransen av chillipickles från England. Den doftar lika gott som den är snygg dessutom. Jag försöker lära mig redigera bilder i lightroom, så här kan det se ut då. Skålen har min gamla hantverkspedagogkompis (långt ord) Marie Brinkebark gjort. Hon är grym på Raku!
Efter torsdag kommer fredag som bekant och då ska jag bjuda er på curry!






10 kommentarer:

  1. Så snygga! Gillar att ha snygga tvålar framme så där i en vacker skål!! Önskar dig en fin dag! Kram

    SvaraRadera
  2. Snygga bilder och vilken fin tvål att ha ligga framme!!

    SvaraRadera
  3. Kanonfina förpackningar till tvålarna!

    Jag har testat på Raku två gånger och tycker att det är häftigt. "Rakueffekten" fick mina skeva och klumpiga alster att se lite mer intressanta och vackra ut än om jag "bara" hade bränt dem på vanligt sätt..
    Det är beroendeframkallande att titta in till dig. Jag vill så mycket! Att lära mig göra vackra saker i keramik är en sak som jag ofta önskar mig, men tiden... En dag kommer jag att bli bättre på att disponera min tid och få plats med massor av önskningar.
    Ha en finfin dag!
    /Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det tycker jag att du måste - börja skapa i lera alltså! Hoppas att du snart får tid.. Kram från Frida

      Radera
  4. Hej!
    Jag hittade din blogg igår, den är toppenkul att titta i!
    Köpte din bok i julas och har snart bläddrat sönder den. Jag har gått på keramikkurser i snart 8 år och det är som ett härligt och beroendeframkallande gift! Ikväll träffas vi på stadens folkuniversitet och har en trevlig och kreativ kväll i sällskap med leror och härliga vänner...naturligtvis gott fika också!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Vad roligt att du gillar den . Lycka till med din keramik och välkommen hit!
      Kram Frida

      Radera
  5. Åh din blogg är helt underbar och så galet inspirerande, jag fick din bok i julklapp och älskar den och har fått massa nya idéer som jag provar i min keramikverkstad. I maj har jag önskat mig en roadtripp förbi din verkstad och café av min sambo så då ses vi nog :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jippi vad kul att du gillar boken - kom förbi i sommar vetja! Kram från Frida

      Radera
  6. Keramik är så himla härligt, har själv återupptagit det intresset och försöker lära mig hur ugnen funkar, nu har jag kvar att pröva sätta en glasyrugn! Tack för inspirationen du har en mysig blogg och jag längtar alltid efter nya uppdateringar!

    SvaraRadera

01 09 10