söndag 20 januari 2013

GaggiaVi har köpt en grej som får bli min söndagsbild. En Italiensk kaffemaskin modell skitgammal. Det faktum att det mesta på den behöver bytas ut, göras rent, skruvas fast och köpas nytt är inget som avskräcker oss. Färgen är ju så snygg! Hoppas vi får igång den snart. Har redan kollat in alla filmer om hur man gör godaste kaffet och snygg mjölk på YouTube. Sitter ni på fler tips - skicka hit.
En sak som i alla fall fungerar redan nu är kaffekvarnen som ingick i köpet. Oh my vad det luktar gott när man maler kaffebönor (och väsnas). Måste hitta bästa bönan.
 God söndag!

5 kommentarer:

 1. Riktigt snygg. Hoppas att ni får igång den och kan njuta av en massa gott kaffe framöver. Kanske ska kaffet också erbjudas till framtida cafégäster? :-)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Härligt!!! Välkommen in i den magiska världen ;) Jag har avverkat några bönor genom åren. Ger gärna tips! Vill du smaka italiens godaste espresso så ska du testa Caffe Mauro Deluxe, som dessutom matchar den nya maskinen ;) Grind On ;)

  SvaraRadera
 3. Wow, värsta coolt. =D
  Kram Madeleine

  SvaraRadera
 4. Oh my, vilken fin maskin! Jag börjar genast drömma mig bort till nån italiensk kaffebar. :)

  SvaraRadera
 5. Cool! Faktiskt är Ikeas kaffebönor inte så dumma. De är ju egentligen inte espresso men tillräckligt arabica för att funka fint tycker vi :)

  SvaraRadera

01 09 10