fredag 24 maj 2013

Tillbaka i Rönne

efter 2 göttiga dagar i Stockholm. Har mest suttit still och proppat i mig. Sånt behöver man ibland. Idag ska jag: 
1. rida 
2. dreja, har inte varit i verkstan på en månad så det börjar bli dags, keramikhyllorna i kapellet måste fyllas på..
3. plocka rabarber på min och Johannas hemliga rabarberodling (typ ett helt fält av rabarber!) 
4. baka massor till kafét 
5. fredagsmysa med ungskrällena.

Vad gör ni?3 kommentarer:

 1. Synd att man har slutat äta socker och mjöl. Men du som är så påhittig kanske kan baka något smaskens utan dessa ingredienser?
  Vad jag gör? Jo jag håller på och plockar bland mina saker jag hade med mig från Gotland, Kräklingbo. Gillar, gillar inte, gillar..... Det är ganska splittrande när man gillar det ruffa från sågspångsbränningar och dylikt samtidigt som man älskar det skira romantiska med blommor och blader.

  SvaraRadera
 2. Låter som att du inte kommer gå sysslolös idag :-)
  Själv har jag varit på massage, kanske kan det få bebis att vilja komma ut? Sen kommer Johanna och ställer upp tavlorna inför helgen, kuuuul!!! Kanske ska försöka få ur henne var rabarberstället är, he he!
  Kram och trevlig helg vännen!

  SvaraRadera
 3. Åh nu ska jag försöka våga mig på en fråga... En dum sån kanske men jag har nyss hittat din bok av en slump och är helt fast, så fint! Men detta är ju minst sagt ett nytt område för mig, förstår jag rätt om man inte behöver bränna all keramik? i steg-för-steg bilderna använder du lera som inte behövs brännas? vad är det för skillnad på lera och keramik? Hihi går säkert och söka sig fram efter sånt här men tänkte jag frågar dig så blir det garanterat rätt :) Och till sist, det är ju rätt höga grader det rör sig om så jag antar att jag inte kan använda min vanliga ugn? Haha du får ursäkta mig men blir så sugen på och försöka! :)
  Ha det gott, kram Lisa!

  SvaraRadera

01 09 10