onsdag 15 maj 2013

Trädgårdsdags

Ujuj - äntligen har vi fått lite tid att lägga i kapellträdgården. Den är så vild och fin. Mest en backe förstås men ändå. Massor av träd med döda grenar som måste ha hjälp. Marken är täckt av vitsippor. Underbara tid!

Märta spanar efter någon hon kan skälla på. Gräsplätten utanför pastorsbostaden är egentligen ett berg som vi tänker ta fram delar av. I fönstren på bostaden har jag hängt vita lakan som gardiner så att ingen kan se in och bli rädd..


Presenning på trasiga taket i väntan på nya pannor. Hög grund är så snyggt tycker jag med läskiga hål man bara måste stoppa in handen i.God onsdag!7 kommentarer:

 1. Underbara tider har vi nu när både natur och trädgårdar formligen exploderar i färg och form. När det ser som tråkigast ut längs vägkanter och i trädgårdar brukar jag försöka komma ihåg att bara vitsipporna kommer så finns inte det bruna och vissna att se. Må så gottgott!

  SvaraRadera
 2. Men guuuuud så vackert! Så himla fint torpet är och fint med pellisarna mot de vita lakanen i fönstret. Så fint du gjort på farstukvisten oxå, mysigt!:)

  SvaraRadera
 3. Himmel så fint! :) En doft av sommar.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Härligt Frida! Har väntat varje dag på dina bilder:-))
  Åhhh Äntligen !!! K/UB

  SvaraRadera
 5. Pastorsbostad! Också! Vad har ni för planer för det huset och hur ser det ut inuti? Nu blir jag nyfiken! Och så minns jag att jag ju ska kolla upp linoleummattetips till dig! Det har jag glömt. Återkommer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst - superfint hus som det tyvärr regnat in i under flera år. Om du klickar på bilden i högerspalten där det står renoveringsföljetongen så finns det massor av bilder om du scrollar och läser från början. Gärna linoliumtips tack!

   Radera
 6. Så otroligt vackert överallt! Verkligen inte helt fel med röda hus som har vita knutar!

  SvaraRadera

01 09 10