Godaste skorpan
gör du såklart av gamla bullar. Något som jag har frysen full av - dagsgamla kanel och kardemummabullar från cafét. Jag skivar dom. Penslar med smör. Strör på råsocker. Stoppar i ugnen på 150° i typ en halvtimme. När de har svalnat stoppar jag dom i fina cellofanpåsar ganska fort. Annars finns det risk för att jag sätter i mig mellan 3 och 4 plåtar ni vet.
Trevlig torsdag!
01
09
10
Gott det låter! Ha en bra onsdag!
SvaraRaderaDet lät verkligen smaskens!!! :) Ska försöka komma ihåg att testa det någon gång! Vilka underbara bilder du tog på er promenad. Stilla hundpromenader i skogen är de bästa! :)
SvaraRaderaKram Linda
Så gott!
SvaraRaderaJag kommer ihåg att både min mormor och mamma brukade skiva gamla kanellängder och bred smör på och sockra lite, sedan stektes det i stekpannan. Tror att det kallades för Fattiga riddare också, men är inte säker. Ett bra sätt var det i alla fall att rädda brödet på.
Å så gott det låter! Det måste jag testa om det mot förmodan blir några bullar över hemma...
SvaraRaderaTack så mycket för tipset, det ska jag verkligen komma ihåg.
SvaraRaderaKram
Helena
Vilket bra tips hurredu- tackar;) Gott oxå! Kram
SvaraRaderaser mumsigt ut! tack för tipset! kram
SvaraRaderaLåter gott!
SvaraRaderaHej!! Vilka urfina bilder du tagit i inlägget nedan...du är sååå duktig!!!!
SvaraRadera