söndag 7 augusti 2011

Söndag

och sista dagen innan allt drar igång. Hur kan sommaren vara slut? Den hade ju precis börjat. Nog för att jag gillar höst. Min favorit. Men ändå, jag är inte klar med värmen än. Jag röstar för indiansommar i år.

Gotland. 
Uj uj. Ett helt år till nästa gång. Bill och Jack är laddade inför terminsstarten i alla fall. Kommer nog bli lungt (...) 
8 kommentarer:

 1. Jag är med! Indiansommar får det bli! Hur går vi tillväga? Skriver till kungen/SMHI?

  SvaraRadera
 2. Ugh ugh, håller med!
  Idag känns det verkligen som sensommar...
  Grabbarna ser laddade ut till tänderna, gulligt!

  kramen!

  SvaraRadera
 3. Den har ju precis börjat, jag vet.....hoppas på många fina sensommardagar nu. För i orgon går jag äntligen på semester. Härligt att ni är laddade ialla fall;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Jag röstar också för indiansommar. Hjälper det om vi stoppar fjädrar och indianpärlor i håret. Mitt hår är nog lite väl kort, kanske kan man limma fast dem?

  Kramelikram

  SvaraRadera
 5. Sommaren är inte slut på lääänge än det är bara politikerna som är så knasiga och tycker att skolan ska börja så tidigt!! Röstar för läängre sommarlov åt folket! kram

  SvaraRadera
 6. Ja visst går det alldeles för fort. Men jag hoppas kunna njuta av sommar minst hela Augusti också!

  Kram Elina

  SvaraRadera
 7. Oj oj vilka vackra bilder :-)

  Kram

  SvaraRadera
 8. Härliga bilder!
  Men jag måste rätta dig på en gång... Sommaren är inte slut! Semestern är slut, men inte sommaren. Det är allt för deppigt att tänka! Jag har bestämt mig för att det är sommar minst augusti ut! :-)

  SvaraRadera

01 09 10