fredag 14 oktober 2011

Fredag baby

Ingen som missat att det är fredag antar jag. Eftersom både jag och Sebe är egna företagare så är det där med helg sällan samma sak som ledighet. Men ändå känns fredagen som en lite bättre dag. Här sitter jag i ottan och skriver långa listan på allt som ska hinnas med innan lördag. Barnen tittar ut genom fönstret på frosten och skriker att det är jul. Inte än va, men faktiskt ganska snart. Uj uj vad fort veckorna går. 


Nu ut i verkstan - vad ska ni göra?10 kommentarer:

 1. Hej! Vi ska först baka sockerkaka som vi sedan ska göra dammsugare av...så här blir det fredagsbak! Lycka till i verkstan...

  SvaraRadera
 2. Jippie! Fredagar är faktiskt speciella även om man är egenföretagare och jobbar jämt.
  Idag blir det till att göra massor av tavlor och skicka iväg.

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Mysig blogg.
  Trevlig helg!
  Kram Lotta♥

  SvaraRadera
 4. Oj, vad snyggt Du har i din verkstad!!! så cleant vill jag ha i mitt syrum också...men vägen dit är väldigt lång, känner jag just nu...
  Fredag är den absolut bästa dagen! Även om vi också är egenföretagare och alla dagar är arbete så är fredagen på nå´t sätt ändå bäst!!!
  Fredagsmys, du vet...

  Ha en härlig helg!
  //lisamaja

  SvaraRadera
 5. JaG älskar fredagar:) är i Stockholm, har varit på kurs. Strosar mot tåget som går hem vid fyra. Sen fredagsmys med familjen. Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 6. Det blir fredagsmys med familjen, efter ännu en jobbvecka.

  Så himla fin verkstad du har, måste vara en fröjd att arbeta där.

  Ha en toppenhelg!

  Kram Elvira

  SvaraRadera
 7. Jag ska ladda för party med ett gäng tjejer imorgonkväll! :)

  Kram Ida

  SvaraRadera
 8. Vad jag ska göra? Jag ska faktiskt publicera ett inlägg om din fantastiska bok som jag önskade mig och fick när jag fyllde! Otroligt glad för den! Och om ett par veckor börjar jag och en vän på keramikkurs.... :)

  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig verkstad du har och vilka fina saker du gör! Jag blir så inspirerad (har precis börjat en keramikkurs). Var kan jag köpa din bok?

  SvaraRadera

01 09 10