söndag 9 oktober 2011

Öppet hus på syjuntan

Idag öppnade vi sytorpets dörrar för allmänheten som vårt bidrag till Framtidsveckan
Närmare 30 sköna människor dök förbi! (vilken grej!) En del sydde på den lyxiga overlocken, Kerstin spann på spinnrocken och visade nålbindning och alla fikade och delade med sig av sina bästa tips. Jag blev väldigt inspirerad av alla, och att det kom så många visar ju verkligen på att hantverk ligger i tiden! Kul kul kul!

8 kommentarer:

 1. Åh jag hade gärna varit där...jag ser två saker som står på min att sy-lista. Vingar och djurhuvud....kul!! Det måste ha varit inspirerande...kram

  SvaraRadera
 2. Det var ju alldeles underbart trivsamt!!! Nu bubblar det över av inspiration!! Härligt!! Tack också för det smaskiga fikat! Ses snart!
  Kramelikram från BVC-tanten

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilken fanrastisk idé!!! Detta borde vara en superidé för vår kommun att satsa på, i vårt tomma stationshus. Jag blir såå inspirerad...och visst ligger väl hantverk i tiden!!!

  Ha en fin start på veckan!
  //lisamaja

  SvaraRadera
 4. Hej! Här kommer en viktig anteckning till dig
  För det gäller att vara ute i god tid- Och du kan ju göra så mycket fint!
  Under december månad (ja alla adventshelgerlörd och söndag 10-18) kommer vi att i LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger (första advent finns bara ute platser lediga), mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
  KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019

  SvaraRadera
 5. Det låter jättekul!

  Ha en fin Måndag.
  Kram Elina

  SvaraRadera
 6. åh vad jag önskar att jag kunde komma förbi och vara med! Ser ju sååååå mysigt ut! kram

  SvaraRadera
 7. Jamen vad roligt det var! Den äldsta mössbäraren blev så "imponerad" & kunde "knappt tro att det var sant att jag hade SYTT mössan" för den "såg ju köpt ut" :-) Jag suger i mig och gläds med henne för jag antar att det inte är så lång tid kvar man kan imponera på sina små! Har klippt i en tröja som snart kan ses på ett huvud, om jag bara får tid att trampa på maskinen en stund.
  Tjing!
  Maggan

  SvaraRadera

01 09 10