lördag 29 oktober 2011

Macarons

Ingen har väl missat den snyggaste franska kakan ever. Macaronen. Just de här kommer faktiskt ifrån just Frankrike och var en present från grannarna på andra sidan ån. Men tro det eller ej så har jag faktiskt bakat sådana en gång. Jag hittade ett fantastiskt recept på Hello Sugar - men såg nu att det inte fanns där längre. Man behövde helt sjuka mängder med köksmaskiner och redskap för att åstadkomma snygga macaroner. När jag bakar dom för andra gången lägger jag ut receptet också. För er som vill ha en liten bakutmaning alltså, eller har ni redan testat?


Lördagsgodis med klass. 

7 kommentarer:

 1. I love, men har aldrig prövat att göra dem. Jag älskar att baka så det kanske blir nästa utmaning. Smarriga bilder! Kram

  SvaraRadera
 2. Hello Frida! Blir de godare när man bakar dem själv? Tycker de vi köpte på fincafeet var sådär. Men snygga är de!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 3. Ha ha, är det här nån sorts chatt? Jättekul att kopparna är klara. Men jag har ju haft några andra att dricka ur så länge, så det har ju inte gått någon sorts nöd på mig under tiden :) Jag slår dig en pling !
  Kram på're C

  SvaraRadera
 4. Lovely!! Underbara piff till din vackra keramik oct GOTT:)
  Ha en fin Helg, Kram//Ulrica

  SvaraRadera
 5. Så fina Frida!
  Jag som står och bakar macarons dagarna i ända på kafé vet hur kämpigt det kan vara. En och annan plåt har ilsket fått slängas i soporna här. Ha en fin helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Jag har testat en gång, men mina blev inte alls så snygga så jag tar gärna emot ett nytt recept.
  Ha det fint!
  Ullis

  SvaraRadera

01 09 10